gokhanksm' Alıntı:
Miui gibi bir firmanın yaptıgı kamerada illakı bluetooth özelliği vardır wifi olduguna göre bakalım bugün sipariş vericem gearbest sitesinden gelince umarım pişman olmam
Hocam niye Gearbest? Forumlarda şikayetler var. En son dün donanımhaber'de okuduğum bir mesajda bir arkadaş saat almış. Şimdi rakamı tam olarak hatırlamıyorum 20 küsur dolardı. Bozuk çıkınca bunlar "ya saati bize gönderin (kargo ücreti size ait olmak üzere) yenisini ücretsiz kargo ile gönderelim, yada bize 18$ kargo ücreti ödeyin, öyle yenisini gönderelim, bozuk saat te sizde kalsın" demişler. Yani adamlar resmen zaten ürün bedelini kargo diye alıyorlar sizden. Bu tamamen üçkağıtçılık. Bu nedenle ben çok soğudum.
Aynı fiyata (10 centin lafını etmiyorum) Geekbuying'te de var.
http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Xiaoyi-WiFi-Action-Camera-16MP-1080P-60FPS-Ambarella-A7LS-155-Degree-Wide-Lens-Bluetooth-40M-Diving-Sports-DV---White--Basic--342272.html?utm_source=promotion&utm_medium=HPS&utm_campaign=PM_HPS_xiaomi_yi_camera
Ben oradan ön siparişle almıştım. Aksesuarlar 7 Mayıs'ta gönderilmiş, 8 Mayıs'ta kayıtlara girmişti, bugün elime ulaştı. 13 gün oldukça güzel bir süre. Kamera 12 Mayıs'ta kargolandı. Önümüzdeki hafta gelir diye bekliyorum.