- Adım
- fatih
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 0
current account is not bound to this device hatası alıyorum
telefonu bağlayıp mi unlock yaptığımda %99 dahangi işlemi yaparken bu hatayı alıyorsunuz
hocam gelistirici seceneklerine OEM kilidinin bulundugu yeri ss atabilir misiniz? size sorunun çözümünde yardimci olabilirimtelefonu bağlayıp mi unlock yaptığımda %99 da
tamam hallettim şimdi ama bana mesaj gelmedi hiçbirşekilde 72 saat beklein hatası geldi normal mi buhocam gelistirici seceneklerine OEM kilidinin bulundugu yeri ss atabilir misiniz? size sorunun çözümünde yardimci olabilirim
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet 72saat bekletmesi normal. fakst ordaki ibare 72 saat icinde diyor daha önceden de izin verilebilir. bana 4saatte izin verilmiştitamam hallettim şimdi ama bana mesaj gelmedi hiçbirşekilde 72 saat beklein hatası geldi normal mi bu
yok hocam onu sormuyorum hiç mesaj gelmemesi normal mievet 72saat bekletmesi normal. fakst ordaki ibare 72 saat icinde diyor daha önceden de izin verilebilir. bana 4saatte izin verilmişti
ne mesaji hocam. sms mi?yok hocam onu sormuyorum hiç mesaj gelmemesi normal mi
evet onaylamadım hiç birşeyi daha doğrusu mi unlocka girdiğimde direk download kısmı geldi normalde galiba şifre kısmı gelmesi gerekti ama gelmedine mesaji hocam. sms mi?
birde açıldığında bana bildirim gelirmi yoksa belli aralıklarla kendimmi deniyeyim bu 72 saaat durumunune mesaji hocam. sms mi?