Xiaomi, yazılım firması Kingsoft'a ortak

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Xiaomi’nin, Tencent Holding’e bağlı Kingsof Corp  Ltd yazılım şirketinden yüzde 3 oranında yeni hisse alacağı açıklandı. Açıklama, Cuma günü, Kingsoft firması tarafından yapıldı. Bu satın almayla birlikte Xiaomi’nin kurucusu ve CEO’su Lei Jun’un, Kingsoft firmasındaki söz hakkı daha da güçlenmiş oldu, ki Xiaomi firması da satın almanın bu amaçla yapıldığını duyurdu. 

Kingsoft firması; reklam, internet güvenliği ve ofis yazılımları üreten bir firma. Xiaomi, bu satın almayla birlikte Kingsoft firmasındaki hisse payını yüzde 29.9’a çakırtırken, Xiaomi CEO’su ve kurucularından Lei Jun, bu firmanın da başkanlık koltuğuna oturdu. 

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Benim bildiğim kadarıyla yani yanlış hatırlamıyorsam, Xiaomi zaten Kingsoft'un bir firmasıydı. Yada oradan ayrılan kişiler tarafından kurulmuştu. Kingsoft'un birçok elemanı da Xiaomi'ye geçmişti ki en bilindik kişi olarak Xiaomi'nin İngilizce forum sitesi olan en.miui.com sitesinden sorumlu olan Adminemiz Wu Na yada forumdaki adıyla nanana ablamızı örnek verebiliriz.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

MGM Barut

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUHARREM
Cihazım
Mi9T Pro 128gb
Meslek
Emekli
Konular
78
chatin_62' Alıntı:
Benim bildiğim kadarıyla yani yanlış hatırlamıyorsam, Xiaomi zaten Kingsoft'un bir firmasıydı. Yada oradan ayrılan kişiler tarafından kurulmuştu.  Kingsoft'un birçok elemanı da Xiaomi'ye geçmişti ki en bilindik kişi olarak Xiaomi'nin İngilizce forum sitesi olan en.miui.com sitesinden sorumlu olan Adminemiz Wu Na yada forumdaki adıyla nanana ablamızı örnek verebiliriz.

Çetin hocam yine erken attın golü.Adminemiz :D :D :D
çok yaşa hocam. :love:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
@Mgm Barut hocam, Admin demek bana komik geliyor. Müdür - Müdire yada Host -Hostes gibi Admin - Admine diye birşey uydurdum bende. :D

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Az önce, aklımda kalan bu Kingsoft-Xiaomi bağlantısının nereden aklımda kaldığını buldum. :D

[attachment=700][attachment=701]

http://www.mi.com/en/founder
http://www.mi.com/en/about/

Üst Alt