Xiaomi Yarın Mi5 Tanıtmayacak mı?

Xiaomi, resmi Facebook sayfasında oluşturduğu etkinlik sayfasında yeni bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta,"NOT5 - Şu an tüm söyleyebileceğimiz bu. Daha yakından bakın, ne görüyorsunuz? 15 Ocak günü yapacağımız #MiLaunch etkinliğine katılın, böylece bu büyük tanıtımı kaçırmayın..." notu yer alıyor. 
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Aynı sayfada paylaşılan bir fotoğrafta ise havaya kaldırılmış iki el ve yanında "...birden daha iyi" notu paylaşıldı. 
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bu iki nota bakınca, yarın Xiaomi'nin birden fazla telefonun lansmanını yapacağını söylemek mümkün. Bu cihazlardan birinin Note serisi, diğerinin ise Mi5 olma ihtimali yüksek olsa da, yukarıda paylaştığım ilk not, Mi5 konusunda kafalarda soru işaretleri bırakıp, Mi5 Plus seçeneğini akıllara getiriyor. Ama görünen o ki, Xiaomi de, Apple gibi (Iphone 6/6 Plus) bir tanıtım yapacak...

Bu arada Xiaomi'nin Global Pazarlama yetkililerinden Amanda Chen   adlı twitter hesabında, yarın tanıtımı yapılacak cihaza atfen; "Yani bu, Mi5 değil. Peki bu ne olabilir? Tek söyleyebileceğim bunun, iyinin de en iyisi olduğu." şeklinde bir tweet attı.

Xiaomi'nin yarın tanıtacağı yeni amiral gemisine ilişkin bir de video yayınlandı:
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YI1wkjbnl08[/video]

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
HiddeNKinG' Alıntı:
Firmanın yayımladığı yeni görsellerin ilkinde bir kelime bulmaca var. Bulmacayı çözenler “Yeni amiral gemimiz Redmi Note, daha ince, daha büyük, daha hafif, daha hızlı, yüksek kalitede ses ve tamamen cam kaplama” şeklinde bir ifadenin yer aldığını belirtiyor. Yani Redmi Note 2 modelinin bu etkinlikte tanıtılacağı kesin gibi. 

Aman hocam Mi5 böyle kavisli olmasında. Zaten iki telefon tanıtımacaksa biri note olursa diğeri amiral gemisi olan Mi5 veya Mi4S olacak. İnşallah güzel bir şey olur. :) Hayırlısı.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yahu bu kavisli kenar olayı kalın tempered cam koryucu takılmış telefon gibi durmuyor mu? Ya da bana öyle geliyor :D

Umarım bu beklentilerimizi boşa çıkarmazlar. Bu sefer beklenti çok yüksek.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Aslında karşı konulmaz bir iştahımız var. Şimdi mi5 tanıtıldı diyelim. SD 810 ile gelmesi pek mümkün görünmüyor. SD 805 ile gelirse tüm sene yine yeni bir telefon isteyeceğiz.
Ne güzel her sene bir model çıkarılıyordu. Artık bu bizi kesmez oldu gibi. Redmi serisi dışında, ister mi4s, ister mi5 tanıtılsın bu bizi kesmeyecek ve eminim tüm mecralarda yeni bir model için baskı olacak. Beklenti bu yüzden yükseldi bence.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
@chatin62 hocam mi3 lansmanında beklenti bu derece yüksek değildi. Mi4'te bir parça metal falan yazarak çok yükselttiler ve sonuç açıkçası hüsran oldu. Tamam mi4 güzel cihaz ama bu kadar yüksek beklentileri karşılamadı... Şimdi ise karşısında flex, edge gibi cihazlar var. Yani sadece donanım olarak değil tasarım olarak çok değiştik bir ortam. Bu nedenle tasarım olarak da radikal bir karar alınması gerekli. Zaten donanım olarak az çok belli ne geleceği. Kalkıp da 801 koymayacak veya 2 GB ram'li bir cihaz gelmeyecektir diye düşünüyorum.

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Kavisli ekran bize gelmez diye düşünüyorum . Mi5 için güzel bi donanım bekliyorum mi4 kullanıyorum menü geçişleri arada takılıyor.. Yazılımla düzeltilir  sanırım bu sorun da.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
mi note pro dan sonra aynı özelliklerde 5 inç çıkmayacak mi :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE: Xiaomi Yarın Mi5 Tanıtmayacak mı?

ByKatre' Alıntı:

Yaza doğru çıkar artık. Mi4 doğru düzgün diğer ülkelere bile girmedi daha.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
chatin_62' Alıntı:
ByKatre' Alıntı:

Hocam Mi4 te tek çekindiğim nokta işlemcinin 32 bit olması doğru biliyorum değil mi 32 bit işlemcisi var. Piyasayı yakın zman içinde 64 bit saracak. Çekiniyorum açıkçası yoksa süper cihaz. 

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE: Xiaomi Yarın Mi5 Tanıtmayacak mı?

ByKatre' Alıntı:
chatin_62' Alıntı:
ByKatre' Alıntı:

Hocam Mi4 te tek çekindiğim nokta işlemcinin 32 bit olması doğru biliyorum değil mi 32 bit işlemcisi var. Piyasayı yakın zman içinde 64 bit saracak. Çekiniyorum açıkçası yoksa süper cihaz. 

64 bit uygulama bile henüz yok hocam. Bunların yaygınlaşması en iyi halde bile en az 4-5 sene sürer.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
chatin_62' Alıntı:
ByKatre' Alıntı:
chatin_62' Alıntı:

64 bit uygulama bile henüz yok hocam. Bunların yaygınlaşması en iyi halde bile en az 4-5 sene sürer.

Ciddi misin hocam içimi rahatlattın yaw. Mi4 zaten çok üst düzey bir telefon 3 gb ram snapdragon 801 neye yetmeyecek?

Üst Alt