Yardım Xiaomi watch s1 active kapandı açılmıyor (ekranda olabilir)

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Rom yok
Telefon Modeli
S21 FE
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar saati dora iletişimden aldım, biliyorsunuz 1 ay olmak üzere dün arkadaşla 10 dakika telefon görüşmesi yaptım işim gereği telefonu elime alamadım konuştuk sonra kapattım haberim yok ekranın gittiğinden veya saatin kapandığından, telefona bildirim gelip saate gelmeyince bakayım dedim saat kapanmış, şuan evdeyim şarja taktım şarj olmuyor ve altında yeşil ışık yanıyor, saat yalan mı oldu sizce?

Şahsen sıfır alınmış mala baktırmak istemiyorum direk değişim yada iade yaptırmak istiyorum bunun için dora iletişim ile mi görüşeyim yoksa bunu ankamall mi store çözer mi?

TolgaBh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 8
Konular
0
TolgaBh

Karfeşim bide foruma geldiğinde cevaplar mısın, 11t pro da hala yakınlık sensörü hatası devam ediyor mu? Konuşurken vs ekran açık kalıp YouTube vs herşeye giriyor mu telefon?
Saati nasıl oldu bilmiyorum ama çözdüm 2 tuşa aynı anda 15 20sn ye falan basılı tuttum bi anda ekran geldi 11t pro ya gelirsek ben ön sipariş ile ilk alanlardanım çok güzel telefon çok beğeniyorum memnunum fakat sensör sorunu bende var onun dışında ekran parlaklığı kısılıyor vs bir dolu problem var garantiye götürücem ama forumlarda falan bakıyorum sensör sorunu falan yaşamayan çok insanda var şansına artık ne gelirse gibi bi durum var sanırım

Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Saati nasıl oldu bilmiyorum ama çözdüm 2 tuşa aynı anda 15 20sn ye falan basılı tuttum bi anda ekran geldi 11t pro ya gelirsek ben ön sipariş ile ilk alanlardanım çok güzel telefon çok beğeniyorum memnunum fakat sensör sorunu bende var onun dışında ekran parlaklığı kısılıyor vs bir dolu problem var garantiye götürücem ama forumlarda falan bakıyorum sensör sorunu falan yaşamayan çok insanda var şansına artık ne gelirse gibi bi durum var sanırım
Ouno teknik servis İstanbulda yeri Google yorumlara hatta ekşi sözlüğe baktım iyi yorum yapan yok neredeyse, bunlar benim saati İnşAllah açıp geri göndermez ben değişim veya iade istedim, ayrıca değişim veya iade için neden teknik servise gönderdim bilmiyorum eğer saat olduğu gibi geri gelirse xiaomi ile düşman olacaz gibi İnşAllah yamuk yapmazlar, yorumlarda 1200₺ lik cihaza 800₺ tamir ücreti istedi diyenler var, cihazım 1 ay gelmedi en sonunda gidip kendim aldım diyen var bakalım ne olacak.

Oyla:

TolgaBh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Aynen bende okudum oranın yorumları büyük ihtimalle oraya götürmiyeceğim telefonu ve kulaklığı genpa vs götürebilirim bende emin olamıyorum bu servis konusunda nereye bıraksam acaba diye arada kalıyorum

Oyla:

Furkancet_112

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Sağlık
Konular
0
Arkadaşlar saati dora iletişimden aldım, biliyorsunuz 1 ay olmak üzere dün arkadaşla 10 dakika telefon görüşmesi yaptım işim gereği telefonu elime alamadım konuştuk sonra kapattım haberim yok ekranın gittiğinden veya saatin kapandığından, telefona bildirim gelip saate gelmeyince bakayım dedim saat kapanmış, şuan evdeyim şarja taktım şarj olmuyor ve altında yeşil ışık yanıyor, saat yalan mı oldu sizce?

Şahsen sıfır alınmış mala baktırmak istemiyorum direk değişim yada iade yaptırmak istiyorum bunun için dora iletişim ile mi görüşeyim yoksa bunu ankamall mi store çözer mi?
Hocam iade etmediyseniz benim şans eseri bulduğum çözümü de deneyebilirsiniz.Öncelikle ekran bende de gitti,şarja takmayı vs. denedim yine de ekran gelmedi fakat mi fitness uygulamasında bileklik bağlı gösteriyordu sağ üst tuşa 20 sn. basılı tutup bıraktıktan sonra tekrardan tuşa basılı tutup açınca ekran geldi. Sanıyorum ki güncellemelerle ilerleyen zamanlarda düzelecektir ancak bu durum düzelene kadar mecburen karadüzen halledeceğiz :)

Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Hocam iade etmediyseniz benim şans eseri bulduğum çözümü de deneyebilirsiniz.Öncelikle ekran bende de gitti,şarja takmayı vs. denedim yine de ekran gelmedi fakat mi fitness uygulamasında bileklik bağlı gösteriyordu sağ üst tuşa 20 sn. basılı tutup bıraktıktan sonra tekrardan tuşa basılı tutup açınca ekran geldi. Sanıyorum ki güncellemelerle ilerleyen zamanlarda düzelecektir ancak bu durum düzelene kadar mecburen karadüzen halledeceğiz :)
Diğer arkadaşta benzerini söyledi, daha iade etmedim açıkçası memnunumda, ama saçmalık herşeyi deneme yoluyla bulacaksak, o zaman iade etmiyorum ama sıfır isteyecem çünkü servise gitti birkere açıldı mı başına ne geldi bilmiyorum kıllanırım böyle durumlardan yenisini isteyecem, vallaha iade edip galaxy watch 4 alacaktım ama neyse caz geçtim, ama xiaomi bu kafayla devam edip yazılım işine çare bulmazsa çok müşteri kaybeder, bu yazılımla 12 serisine 20-25 k para veren cidden telefondan anlamıyordur, Samsung un tek rakibi olacak marka vestelten hallice telefon yapıyor.

Samsung kullanıcısı olarak bence ilk üç marka

1- Apple
2- Samsung
3- Xiaomi

Oyla:

TolgaBh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Birkez daha başıma geldi yine aynı şekilde deneme yanılma yaparak çözdüm buna bir çözüm gelmezse çok can sıkıcı bir hal almaya başlıyıcak

Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Birkez daha başıma geldi yine aynı şekilde deneme yanılma yaparak çözdüm buna bir çözüm gelmezse çok can sıkıcı bir hal almaya başlıyıcak
Cidden çok can sıkıcı bir durum, böyle yapacaklarsa kapatsınlar markayı milleti parasıyla rezil etmeye gerek yok, yada yine f/p kralı yapsınlar en ucuz ürün olsun.

Oyla:

TolgaBh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Cidden çok can sıkıcı bir durum, böyle yapacaklarsa kapatsınlar markayı milleti parasıyla rezil etmeye gerek yok, yada yine f/p kralı yapsınlar en ucuz ürün olsun.
Aynen öyle f/p olduğunda göze batmıyor ama böyle premium ürünlerde aynı şekilde sıkıntı yaşandığında can sıkıcı oluyor gerçekten 11t pro da aynı şekilde

Oyla:
Üst Alt