Yardım Xiaomi watch s1 active kapandı açılmıyor (ekranda olabilir)

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Rom yok
Telefon Modeli
S21 FE
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar saati dora iletişimden aldım, biliyorsunuz 1 ay olmak üzere dün arkadaşla 10 dakika telefon görüşmesi yaptım işim gereği telefonu elime alamadım konuştuk sonra kapattım haberim yok ekranın gittiğinden veya saatin kapandığından, telefona bildirim gelip saate gelmeyince bakayım dedim saat kapanmış, şuan evdeyim şarja taktım şarj olmuyor ve altında yeşil ışık yanıyor, saat yalan mı oldu sizce?

Şahsen sıfır alınmış mala baktırmak istemiyorum direk değişim yada iade yaptırmak istiyorum bunun için dora iletişim ile mi görüşeyim yoksa bunu ankamall mi store çözer mi?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Arkadaşlar saati dora iletişimden aldım, biliyorsunuz 1 ay olmak üzere dün arkadaşla 10 dakika telefon görüşmesi yaptım işim gereği telefonu elime alamadım konuştuk sonra kapattım haberim yok ekranın gittiğinden veya saatin kapandığından, telefona bildirim gelip saate gelmeyince bakayım dedim saat kapanmış, şuan evdeyim şarja taktım şarj olmuyor ve altında yeşil ışık yanıyor, saat yalan mı oldu sizce?

Şahsen sıfır alınmış mala baktırmak istemiyorum direk değişim yada iade yaptırmak istiyorum bunun için dora iletişim ile mi görüşeyim yoksa bunu ankamall mi store çözer mi?

Belki sistemsel bir sorun olmuştur. Şarj olduktan sonra aslında açılmalı idi. Şarjı tamamen bitirmeyi deneseniz, ekran görünmediği için günlerce kalması gerekir. Garantiye göndermek gerekebilir.

Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belki sistemsel bir sorun olmuştur. Şarj olduktan sonra aslında açılmalı idi. Şarjı tamamen bitirmeyi deneseniz, ekran görünmediği için günlerce kalması gerekir. Garantiye göndermek gerekebilir.
Hocam dora iletişimi aradım kod verdi fatura ile bedava kargoyla gönderin bakılsın dedi, yalnız ben yeni gelmiş 1 ay ha olmuş ha olmamış saat için tamir vs istemiyorum değişim istiyorum dedim ki normal kardeşim saat 1 senelik değil sonuçta 1 ay olmamış.
Şunu düşündüm saati iade edip Samsung watch 4 mü alsam diye telefonla aynı olsun, ama s1 dende memnunum açıkçası.

Adam sağolsun saatle ilgili ne yapılmasını istiyorsanız not kağıdına yazın arkadaşlar ona göre haraket etsin dedi sanırım iade yaparım

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam dora iletişimi aradım kod verdi fatura ile bedava kargoyla gönderin bakılsın dedi, yalnız ben yeni gelmiş 1 ay ha olmuş ha olmamış saat için tamir vs istemiyorum değişim istiyorum dedim ki normal kardeşim saat 1 senelik değil sonuçta 1 ay olmamış.
Şunu düşündüm saati iade edip Samsung watch 4 mü alsam diye telefonla aynı olsun, ama s1 dende memnunum açıkçası.

Adam sağolsun saatle ilgili ne yapılmasını istiyorsanız not kağıdına yazın arkadaşlar ona göre haraket etsin dedi sanırım iade yaparım

14 Günlük iade süreci sonrası genelde garanti harici çözüm üretmezler hocam. Belki tamir olmadan yenisi gelir, ellerinde yoksa muadili veya ücret iadesi yapılabilir. Olurda iade kabul olursa samsung watch 4 güzel cihaz.

Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
14 Günlük iade süreci sonrası genelde garanti harici çözüm üretmezler hocam. Belki tamir olmadan yenisi gelir, ellerinde yoksa muadili veya ücret iadesi yapılabilir. Olurda iade kabul olursa samsung watch 4 güzel cihaz.
Aynen zaten adamlara zorla dayatmayacam, nota şunu yazcam saat yeni tamir istemiyorum değişim istiyorum saattende memnunum, saatim siyah varsa siyah siyah ile değişmesini istiyorum siyah renk yoksa beklemeyip iade istiyorum diyecem.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Aynen zaten adamlara zorla dayatmayacam, nota şunu yazcam saat yeni tamir istemiyorum değişim istiyorum saattende memnunum, saatim siyah varsa siyah siyah ile değişmesini istiyorum siyah renk yoksa beklemeyip iade istiyorum diyecem.

Şimdiden gönlünüzce olmasını dilerim hocam. :)

Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Şimdiden gönlünüzce olmasını dilerim hocam. :)
Sağolun teşekkürler hocam, bende şöyle bir takıntı var biri başka diğeri başka marka istemiyorum aynı olacak 😁 s21 fe aldığımdan beri tribe girdim nasıl Samsung saat alacam diye acaba anama babama verip Samsung mu alsam derken böyle birşey oldu gerçi iade bile olmasa değişim sonrası Samsung öyle yada böyle alacam nasipse 😁

Oyla:

TolgaBh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Aynı sorun şuan bendede yaşanıyor var mı bir gelişme sizde garantiden dönüş vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi beni pişman etmeye devam ediyor 11t pro aldık sorun üstüne sorun onunla beraber gelen hediye kulaklık desen kutudan direk arızalı çıktı şimdide saat aldık 2 hafta olmadı buda sorun yaşatıyor topluca bi garanti yolu gözüküyor herhalde bana 3 cihaza birden bunların hepsini bırakabileceğim tek bir nokta var mı acaba garanti konusunda

Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Aynı sorun şuan bendede yaşanıyor var mı bir gelişme sizde garantiden dönüş vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi beni pişman etmeye devam ediyor 11t pro aldık sorun üstüne sorun onunla beraber gelen hediye kulaklık desen kutudan direk arızalı çıktı şimdide saat aldık 2 hafta olmadı buda sorun yaşatıyor topluca bi garanti yolu gözüküyor herhalde bana 3 cihaza birden bunların hepsini bırakabileceğim tek bir nokta var mı acaba garanti konusunda
Birader tutturdu 11t pro alacam diye onu vaz geçirmeye çalışıyorum note 20 ultra aldırmaya çalışacam ama oda pahalandı, diğer seçenek s21 plus bakalım artık birinden birini aldıracam, xiaomi android cephesinde Samsung a rakip tek marka diyorduk ama diğer çinlilerden beter hale geldi.

Öyle yada böyle saat sıfır gelirse satıp kurtulacam.

Üzüldüm aynı sorunu yaşamışsınız.

Çinde bir Huawei iyiydi onuda Amerika bitirdi

Edit: dün gönderdim şuanda ellerine varmıştır haber yok olunca bilgilendiririm, öyle yada böyle ya para iadesi yada sıfır saat gönderecekler para olursa iyi olur birader verecem telefona katkı olsun diye saat gelirse satacam yine biradere verecem parasını

Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
TolgaBh

Karfeşim bide foruma geldiğinde cevaplar mısın, 11t pro da hala yakınlık sensörü hatası devam ediyor mu? Konuşurken vs ekran açık kalıp YouTube vs herşeye giriyor mu telefon?

Oyla:
Üst Alt