Diğer Xiaomi vedası

Yiğit_Cihan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Cihan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Yok
Konular
14
fiyat yonunde haklisin ama samsung iyi bir seçenekmi bence hayir çünkü samsun 6 ay sonra sisiyor yani samsung alicaksan 6 ay da bir format atmayida goze alacaksn
Haftalik olarak rom kurmaktan iyidir.

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
Telefonda sosyal medya kullanmıyorum. Çift hat olarak kullanıyorum. Mail ve genelde WhatsApp görüşmeleri yapıyorum. Genel itibari ile M33 5G şimdilik çok iyi bütün beklentilerimi karşıladı diyebilirim. Xiaomi gibi reklam vs yok en azından kendi uygulamalarında :)

Serhat Gümüş

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat Gümüş
Cihazım
mi mix 3
Konular
7
Mi Mix 3 kullanıyorum, 2019 temmuzunda aldım, 3 yıldır tık demeden kullanıyorum. Garanti bitince eu rom yükledim, hala aynı pil, çift hat kullanıyorum, oyun ve sosyal medya ile aram çok yok, bu zamana kadar kullandığım en iyi cihaz.
Cihazlarındaki rom'u beğenmeyip costum rom arayan arkadaşlarım için önceki cihazlarına bir çok costum rom kurmuş biri olarak bir defa daha yazayım :
En iyi rom diye bir şey yoktur, bir costum rom'un ömrü ise onu yapan geliştirici telefonunu değiştirene kadardır. Bana göre bir rom da önemli olan ise cihazın tüm donanımını sorunsuz, çökme olmadan uzun süre çalıştırmasıdır, başka bir şey değil.
Ben Xiaomi cihazı 3 yıldır kullanırken aldığımda Samsung sahibi olan kayınbiraderim bu zamana kadar 2 cihaz değiştirdi :) Şimdi Oppo kullanıyor..
Cihaz model seçimi iyi olursa en iyi marka da o oluyor. Bana sorarsanız bir daha hayatta Sony almam..

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Şimdiye kadar sırasıyla
Mi Mix 2
Redmi Note 8
Poco X3 NFC
kullandım.
Hepsinin de BL kilidini açarak bir çok rom yükledim.
Hiç bir konuda sorun yaşamadım.
Küçük çapta olsa da bu forumda ki bilgilerle veya kendi kendime sorunları çözdüm.
Ancak, sorunları çözerken hep dikkatli ve ihtiyatlı yaklaşımda bulundum, aceleyle, bilmeden, okumadan işlem yapmadım.
Hatta yeni bir güncelleme çıktığın da hemen yüklemedim, bekleyerek yükleyenlerin düşüncelerini dikkate aldım.

Belki de teknoloji şans işi ve benim yüzüme gülmüştür. :))

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
bence mantıklı seçim olmuş, note 2 ve s7 edge den sonra fiyatlar nedeniyle rn9pro aldım 2 yılda bezdirdi, miui bıraktım zaten aosp kullanıyorum, bundan sonra da bu ülkede bir cihaz almayı başarabilirsem eğer tekrar samsunga döneceğim gibi görünüyor.

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
Xiaomiyi zamanında tercih etme sebebimiz fiyat performans ürünü olmasıydı. Ama artık öyle değil. Ufak tefek buglar olur göz ardı ederdik. Saçma sapan uygulamalar vs. debloat olayları ve bunları yaparken uygulama çökmeleri, yapmazsan bataryayı deli gibi sömürmesi beni artık çok bezdirdi. Hayvan gibi para veriyoruz ve kendi uygulamasında isteğe bağlı reklam kapatıyorsun. Tercih edilecek bir telefon değil artık en azından benim için.

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
Xiaomi devri kapanıyor, yazılım konusunda berbat daha daha kötüye doğru gidiyorlar

Üst Alt