Xiaomi Ve Geliştirici Rom Saçmalığı

dekor67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tanju
Cihazım
Mi 6
Meslek
Memur
Konular
28
Arkadaslar ben stovk mıuı de gelıstırıcı rom da mıuı pro da vs hepsını kullandım ve sacmalık oldugunu fark ettı ya bu romlara her hafta YALAN yere guncelleme verılıyor yok sımge yamuk tu kenarını duzelttım yok efendım yazılar buyuk tu kuculttum yok whather gencelledım bu yazdıklarım varsayım yanı yalan dan yere sırf guncelleme verıyorum destek verıyorum dıye 1.5 gblık dosyalar ındırıyoruz ya boyle sacmalıkmı olur guncelleme nedır hata duzeltmesı ve yenılık ama sen hep hata duzeltıyorsun yenılık 0 beta nedır test tır yani stabılde olmayan yenılıkler test edılır stabıl ıle beta arasında ne kadar fark var yanı kısacası anlatmaya calıstıgım boyle guncelleme verilmez guncelleme demek yenılık demek mesala bakın mıuı pro bu hafta guncellemede neler degısmız

MiuiPro ekibinden değişiklikler :

D ekle :

• Hesap makinesi dönüştürücüsündeki yenipara birimleri (GEL
    Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
    , KGS
    )
  • Hesap makinesinde para birimlerinin görüntülenmesırasını değiştirdi
  • İade edilen içerme ekran düğmeleri nikel , omega ,kenzo , kate , cancro , cancro LTE
  • Bazı cihazlara geri dönen güç ayarları
Güncel:

• Bazı Yamalar
  • Pazar oyna
  • WebViewGoogle
  • Google Play Hizmetleri
  • çeviri
Sabit:

• Cancro açıldığında döngüsel hata
  • Aramadaki menüyü görüntüleme (ayarlar ve kara liste)
  • Android 7 ve 8 perdesindeki oyuncu düğmeleri (üst üste bindirilmemiş)
  • Sayıların gelişmiş coğrafi tanımı (eski dosyalara dosyakoymadan )
  • ayarlar hata bluetoothyüklediğinizde XL yazı üzerineAndroid 8
  • Bir iş konusundaki çevirici
Xiaomi eklendi:

• Yeni duvar kağıtları

Yanı bunlar ıcın 1.2 gb ındırmeye degermı

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Akıl böyle bir şey oluyor işte arkadaş (bende bol miktarda olan bir şey değil mesala) selametle kıymetli hazirunlar

Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
QRD bir hastalıktır. rom ışının sonu yok.
En iyisi stable"de takılmak suatsari abimin tavsiyesiyle 9.5.1.0 geçtim 2 aydır kafam rahat.ilk defa WhatsApp"a girince 1 ay önceki konuşmaları gördüm

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Miui nin orijinal yazılımında güncellemeler zaten patch olarak geliyor 50 mb mesela. Sizin dediğiniz Miui tabanlı farklı romlar da farklı çünkü güncellemeyi twrp üzerinden yaptığı ı in full rom yüklemek zorunda bu yüzden yaptıkları güncellemeleri full rom paket şeklinde yayınlıyorlar, eu rom, Miui pro vs böyle bildiğim kadarıyla..eğer patchli güncelleme istiyorsanız global betaya global kararlıya yada Çin sürümüne geçiş yapabilirsiniz

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
QRD bir hastalıktır. rom ışının sonu yok.
En iyisi stable"de takılmak suatsari abimin tavsiyesiyle 9.5.1.0 geçtim 2 aydır kafam rahat.ilk defa WhatsApp"a girince 1 ay önceki konuşmaları gördüm

Allah İnşallah Sizede şifasını verir, bende kararlıdan daha da kararlı olan @Escobar1945 hocamın Epic romundayım 3 aydır

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Allah İnşallah Sizede şifasını verir, bende kararlıdan daha da kararlı olan @Escobar1945 hocamın Epic romundayım 3 aydır

Epicrom"da gayet güzel hocam. Ama son zamanlarda bozdular kanımca. Hele ki şu aroma olayına bir türlü isinamadim.
Aroma kullanmak yerine data çekmek herzaman daha mantıklı. hiç olmazsa hazır ayarlar hazır programlar tak kullan misali.
İlerde rom yerine data paylaşılır diye tahmin ediyorum

Hocam sizcede aosp romlar MIUI romlardan daha performanslı değiller mi.hem ekran süresi olsun hem uzun kullanım olsun.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Epicrom"da gayet güzel hocam. Ama son zamanlarda bozdular kanımca. Hele ki şu aroma olayına bir türlü isinamadim.
Aroma kullanmak yerine data çekmek herzaman daha mantıklı. hiç olmazsa hazır ayarlar hazır programlar tak kullan misali.
İlerde rom yerine data paylaşılır diye tahmin ediyorum

Hocam sizcede aosp romlar MIUI romlardan daha performanslı değiller mi.hem ekran süresi olsun hem uzun kullanım olsun.

Diğer Epic romları bilemiyorum ama Escobar1945 hocamın Xiaomi'lerin Kral'ı için yapmış olduğu rom gerçekten de muhteşem.
Aroma yapmamızın nedeni ise 8-10 tane extra olmazsa olmaz ve bunun değerini bilenler için olan uygulamaları bir araya getirmekti.
AOSP Romların daha performanslı olup olmadıkları tartışılır, ancak eğer Official Custom romlarsa, daha az hatalılar diyebiliriz...Eskiden bende Custom romlara, helede RR ye bayılıyordum ancak MIUI nedense benim için vazgeçilmez oldu....Artık ben AOSP Romların, miladını doldurmuş ve güncelleme almayan cihazlara daha uygun olduklarını düşünmekteyim....Xiaomi MIUI yi devamlı geliştirdiği ve 4-5 senelik cihazlara bile güncelleme verdiğinden, sorun yok....MIUI çok mükemmel mi? ASLA değil tabiki, daha çok fırın ekmek yemeleri gerekiyor bana göre....Xiaomiye geçme sebebim ise, ORD Hastalığımdan dolayı, ancak onu da Escobar1945 hocam sayesinde atlattım çok şükür....Xiaomiden vazgeçermiyim/geçebilirmiyim? %99.99 hayır....Ekran süresine insanların niye bu kadar taktıklarına da bir anlam veremiyorum vede aynı zamanda son MIUI güncellemerin ekran sürelerine olumsuz etkilerinin olduğunu düşünmekteyim....Allah herkese Escobar1945 hocam gibi geliştiriciler nasip etsin İnşallah....Sevgilerimle

Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Diğer Epic romları bilemiyorum ama Escobar1945 hocamın Xiaomi'lerin Kral'ı için yapmış olduğu rom gerçekten de muhteşem.
Aroma yapmamızın nedeni ise 8-10 tane extra olmazsa olmaz ve bunun değerini bilenler için olan uygulamaları bir araya getirmekti.
AOSP Romların daha performanslı olup olmadıkları tartışılır, ancak eğer Official Custom romlarsa, daha az hatalılar diyebiliriz...Eskiden bende Custom romlara, helede RR ye bayılıyordum ancak MIUI nedense benim için vazgeçilmez oldu....Artık ben AOSP Romların, miladını doldurmuş ve güncelleme almayan cihazlara daha uygun olduklarını düşünmekteyim....Xiaomi MIUI yi devamlı geliştirdiği ve 4-5 senelik cihazlara bile güncelleme verdiğinden, sorun yok....MIUI çok mükemmel mi? ASLA değil tabiki, daha çok fırın ekmek yemeleri gerekiyor bana göre....Xiaomiye geçme sebebim ise, ORD Hastalığımdan dolayı, ancak onu da Escobar1945 hocam sayesinde atlattım çok şükür....Xiaomiden vazgeçermiyim/geçebilirmiyim? %99.99 hayır....Ekran süresine insanların niye bu kadar taktıklarına da bir anlam veremiyorum vede aynı zamanda son MIUI güncellemerin ekran sürelerine olumsuz etkilerinin olduğunu düşünmekteyim....Allah herkese Escobar1945 hocam gibi geliştiriciler nasip etsin İnşallah....Sevgilerimle

Hocam kesinlikle yazdığınız her cümleye harfiyen katılıyorum.
Şu ekran süresi meselesi sanki hayat memat meselesiymis gibi sürekli gündemde. Arkadaş mido ile 10 saat ekran süresi alıyorsun neyine yetmiyor anlamıyorum, telefonu yıllarca şarja takmadan kullanmak gibi bir niyetim mi varki zorluyorsun.1 hafta önce farklı forumdan atılan mesajı aynen yazıyorum

( Sayin ByALeX hocam merhaba RN4X kullanıyorum cihazdan acayip memnunum. AliExpress te mido için 6000 mah batarya gördüm bataryayi satın alıp cihaza takmamda herhangi bir sakınca varmı.)

Cevap : Kardeşim en iyisi sen o telefona akü tak hem sen rahatla hem cihaz rahatlasin )

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Şu ekran süresi meselesi sanki hayat memat meselesiymis gibi sürekli gündemde. Arkadaş mido ile 10 saat ekran süresi alıyorsun neyine yetmiyor anlamıyorum, telefonu yıllarca şarja takmadan kullanmak gibi bir niyetim mi varki zorluyorsun.1 hafta önce farklı forumdan atılan mesajı aynen yazıyorum

( Sayin ByALeX hocam merhaba RN4X kullanıyorum cihazdan acayip memnunum. AliExpress te mido için 6000 mah batarya gördüm bataryayi satın alıp cihaza takmamda herhangi bir sakınca varmı.)

Cevap : Kardeşim en iyisi sen o telefona akü tak hem sen rahatla hem cihaz rahatlasin )

Yazdığım her cümleye katılmanıza memnun oldum, teşekkür ederim....Akü tak cevabı çok iyi olmuş....
birde hatırlatma....beğeni butonu diye bir buton varhaha--haha--haha--

Oyla:

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12

ekran suresi note 4 gibi cihazlar icin sorun degil.Ama bizim gibi mi 5s kullanicisi iseniz cok buyuk sorun.Sorunlu cihaz bu

Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
ekran suresi note 4 gibi cihazlar icin sorun degil.Ama bizim gibi mi 5s kullanicisi iseniz cok buyuk sorun.Sorunlu cihaz bu
Evet O konuda herkes şikayetçi

Oyla:
Üst Alt