Xiaomi Ve Geliştirici Rom Saçmalığı

dekor67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tanju
Cihazım
Mi 6
Meslek
Memur
Konular
28
Arkadaslar ben stovk mıuı de gelıstırıcı rom da mıuı pro da vs hepsını kullandım ve sacmalık oldugunu fark ettı ya bu romlara her hafta YALAN yere guncelleme verılıyor yok sımge yamuk tu kenarını duzelttım yok efendım yazılar buyuk tu kuculttum yok whather gencelledım bu yazdıklarım varsayım yanı yalan dan yere sırf guncelleme verıyorum destek verıyorum dıye 1.5 gblık dosyalar ındırıyoruz ya boyle sacmalıkmı olur guncelleme nedır hata duzeltmesı ve yenılık ama sen hep hata duzeltıyorsun yenılık 0 beta nedır test tır yani stabılde olmayan yenılıkler test edılır stabıl ıle beta arasında ne kadar fark var yanı kısacası anlatmaya calıstıgım boyle guncelleme verilmez guncelleme demek yenılık demek mesala bakın mıuı pro bu hafta guncellemede neler degısmız

MiuiPro ekibinden değişiklikler :

D ekle :

• Hesap makinesi dönüştürücüsündeki yenipara birimleri (GEL
    Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
    , KGS
    )
  • Hesap makinesinde para birimlerinin görüntülenmesırasını değiştirdi
  • İade edilen içerme ekran düğmeleri nikel , omega ,kenzo , kate , cancro , cancro LTE
  • Bazı cihazlara geri dönen güç ayarları
Güncel:

• Bazı Yamalar
  • Pazar oyna
  • WebViewGoogle
  • Google Play Hizmetleri
  • çeviri
Sabit:

• Cancro açıldığında döngüsel hata
  • Aramadaki menüyü görüntüleme (ayarlar ve kara liste)
  • Android 7 ve 8 perdesindeki oyuncu düğmeleri (üst üste bindirilmemiş)
  • Sayıların gelişmiş coğrafi tanımı (eski dosyalara dosyakoymadan )
  • ayarlar hata bluetoothyüklediğinizde XL yazı üzerineAndroid 8
  • Bir iş konusundaki çevirici
Xiaomi eklendi:

• Yeni duvar kağıtları

Yanı bunlar ıcın 1.2 gb ındırmeye degermı

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam yanlış anlama ama güncellemek zorunda değilsin.telinden yazılımından memnunsan kullanmaya devam et benim gibi.bana da eu beta her hafta geliyor ama ben ayda bi kere güncelliyorum,güncellemesem bile olur herşey tıkır tıkır çalışıyor.güncelleme konusunda bi yeri yaparken bi yeri bozuyorlar genelde bu döngü böyle devam edip gidiyor kullanıcılar güncelleme geldi diye mutlu oluyorlar ama şöyle de bişey var normal kullanıcılar tele geliştirici gözüyle bakamazlar,sana göre önemsiz olan yenilik belki de sistemdeki önemli bi mekanizmayı tasarruf ettirip güçlendiriyordur,ayrıca güncellemeler genelde geri bildirimler dikkate alınarak yapılıyor,sana göre önemsiz olan hesap makinesi belki sürekli hesap yapan biri için çok önemlidir :)buarada büyük harflerle konu başlığı açmak kurallara aykırı :)

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Arkadaşın da dediği gibi güncellemek ve ek olarak üçüncü parti geliştiricilerin yaptıkları ROM'ları kullanmak zorunda değilsiniz. Orijinal ROM'ları kullandığınız taktirde zaten ufak ufak OTA güncellemeleri gelecektir.

Oyla:

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Arkadaşın da dediği gibi güncellemek ve ek olarak üçüncü parti geliştiricilerin yaptıkları ROM'ları kullanmak zorunda değilsiniz. Orijinal ROM'ları kullandığınız taktirde zaten ufak ufak OTA güncellemeleri gelecektir.

Hocam sen yaşıyormuşsun nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor buluşmaya umarım geliyorsundur tanışmayı çok isterim selametle hocam

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Valla en iyisi Global Beta da olacaksın sadece Oreo geldi diye 1gb falan indirmişler (ben fastboot ile geçtim) ama normalde hep 100-200 MB arası geliyor güncellemeler

Ha bu arada cihaz Mi5 Prime (Miui 9 8.4.19 Oreo 8.0)

Oyla:

dekor67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tanju
Cihazım
Mi 6
Meslek
Memur
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sız benım demek ıstedıgımı anlamamış sınızkı ben guncellemeye karsı degılım ısterse gunluk yapsınlar benım demek ıstedıgım 1 hesap makınası guncellendı dıye 1.2 gb dosya ındırılmez ne olur parch olur 50 mb vs olur rom guncellenıryanı neden hep butun halınde gelıyor ayrıca o hesap makınası hep bozuk mesala ben hesap makınasında % yapamıyorum

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Sız benım demek ıstedıgımı anlamamış sınızkı ben guncellemeye karsı degılım ısterse gunluk yapsınlar benım demek ıstedıgım 1 hesap makınası guncellendı dıye 1.2 gb dosya ındırılmez ne olur parch olur 50 mb vs olur rom guncellenıryanı neden hep butun halınde gelıyor ayrıca o hesap makınası hep bozuk mesala ben hesap makınasında % yapamıyorum
Mantıklı hocam :)

Oyla:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16

Şunu baştan belirteyim her hafta güncellemeye bende karşıyım. Ama belirttiğiniz hesap makinesi güncellemesi sadece MiuiPro'nun kendisine ait bir güncelleme. Rom yeni haftanın sürümü,yani xiaominin bu hafta yayınladığı resmi rom. Xiaomi yayınlıyor, custom rom yapan geliştiriciler kendileri değişikliklerini ekleyip yayınlıyorlar.
Custom romlarda güncelleme her zaman komple rom şeklinde olur. Belirttiğiniz parçalı güncelleme için resmi rom kullanmanız gerekiyor.
Ben hep söylüyorum, eğer her hafta rom yüklemeyi sevmeyen bir kişi iseniz stabil rom kullanın.
Ayrıca her ne kadar değişiklik olmasada cuma gününü iple çeken büyük bir kitle var.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Zaten güncellemeler bahsettiğiniz şekilde gönderilir.

Sadece yapılan değişikliklerin bulunduğu ve küçük boyutlu olan bu güncelleme paketi dosyası (incremental ROM Pack) OTA üzerinden gönderilir ve siz sadece bu dosyayı yüklersiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ancak eğer sistem üzerinde her hangi bir değişiklik yaptıysanız icremental ROM Pack dosyasını yüklemenize izin verilmez. Yapmış olduğunuz değişikliklerin yeni güncelleme ile uyumsuz olma ihtimaline karşı risk alınmaz ve sizden rom dosyasını tam olarak indirmeniz istenir.

Oyla:
Üst Alt