Alış Xiaomi usb'li 3 lü priz

h4lil20

Security
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
xiaomi mi5s
Meslek
Güvenlik
Konular
8
ozaman harbiden 10 numara icatmış bu ya daha önce gördüm bunu ama sadece yutdışında kullanılan şarj atletleri takılıyo diye almak mantıklı gelmemişti artık önümüzdeki maaşta alırım inşallah

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
ozaman harbiden 10 numara icatmış bu ya daha önce gördüm bunu ama sadece yutdışında kullanılan şarj atletleri takılıyo diye almak mantıklı gelmemişti artık önümüzdeki maaşta alırım inşallah

Ben uzun zamandır kullanıyorum hocam ve şimdiye kadar bir defa bile keşke demedim :) Evdeki tüm şarj karmaşasını ortadan kaldırdı. :)

h4lil20

Security
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
xiaomi mi5s
Meslek
Güvenlik
Konular
8
:) valla çok iyi üzerinde usb portları olması çok iyi olmuş bilgisayar için 3lü priz alıcaktım ekstra usb porları olmasıda çok iyi oldu ztn eli yüzü düzgün bi usb çoklayıcı almaya kalsam 25-30 tl böylesi daha kullanışlı olcak

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Hocam aslında şu iki yıllık SD801 tecrübesinden sonra tavsiyem QC 2.0 destekleyen cihazlarda orijinal şarj aletini değil de kaliteli, normal yani QC 2 desteği olmayan şarj aletlerinden kullanılması yönünde. Çevremde sürekli hızlı şarj yapan yani sürekli orijinal şarj aleti kullanan kişilerle, normal şarj aleti kullananların batarya ömürlerini kıyasladığımda hızlı şarj kullananların hemen hepsinin batarya değişimi yaptığını gördüm. Çok detaylı araştırmadım ama Mi4 batarya sorunu yaşayan kişiler hep orijinal şarj aleti kullandıklarını belirtmişler. G3, One Plus One hatta HTC M8 kullanıcıları da aynı şeyleri söylüyorlar. Yani kişisel fikrim QC 2.0 bataryaya uzun vadede zarar veriyor gibi görünüyor ve sürekli kullanımı bence pek mantıklı değil.

Ben telefonumu şarj ederken eğer evdeysem -ve tabii acelem yoksa- xiaomi'nin 3'lü prizindeki USB çıkışıyla şarj ettim. İşyerinde ise blitzwolf'un 5 portlu şarj aletinden kullandım. (Blitzwolf bu ürünün üretimini durdurdu artık aynısının QC3 desteklisi satılıyor.) Sonuç olarak sorun yaşamadım.

Eğer QC olmasın derseniz Xiaomi 3'lü priz tavsiye ederim. QC destekli olsun derseniz de blitzpower'ın marketimizde satılan QC destekli şarj aletlerinden ve aukey markalı olanlardan arkadaşlarımızın memnun olduklarını gözlemledim. Bunlara bakabilirsiniz. Kablo olarak ise 5-10 liralık kablolardan olmadıktan sonra sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Bence fiyatı 20 lira veya üzerindeki her hangi bir kablo olabilir.
Cok sagolun hocam uzun uzun yazmissiniz elinize saglik.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt