Sohbet Xiaomi Ürünüme Veda

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Bu mantıkla bakarsan içlerinde en zararsız olan ülke Güneykore Samsung alabilirsin. :) ABD zulmün kralını yapıyor.

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Hocam bu tutumunuzu sadece çin telefonu kullanmamakta değil, aldığınız bir çok eşyanın çinden ithal edildiğini bilerek o ürünleride kullanmayıp hayatınızı devam ettirirseniz idealinizde daha başarılı olacağınızı düşünüyorum. Yine de naçizane tavsiyedir benimki.Son karar size ait.

Kaldı ki Türkiye'de yaşayıp hayatı çin ürünleri olmadan yaşamak ne denli başarılı olur bilemiyorum.

Veri ihlali konusuna gelecek olursak, google'ın android'inin, swiftkey klavyenin (microsoft ürünüdür kendisi), microsoft windows 10'un, Apple'ın verilerinizi topladığınızı biliyor muydunuz?

Ayrıca unutmayın ki bu saydığım ürünler amerikaya ait olup, amerika kendi özgürlüğünün tehdit altında olduğunu bahane ederek dünyadaki bir çok ülkenin karışmasına ve egemenliklerinin elinden alınmasına sebep olmuştur.Yani çinin siyasi politikası yüzünden çin firması suçlu konuma düşüp tercih edilmeyecek ise, amerikan teknolojik ürünlerinin hiç tercih edilmemesi lazım.

Üst Alt