Sohbet Xiaomi urunleri almayin aldirtmayin!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakankocan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
3
Xiaomi mi8 lite telefonum ve airdots pro kulakligim var mi8litei ocak 2019 ayinda aldim ve suan 5 yillik samsung telefonla ayni performansi veriyor airdotsa gelecek olursak subat ayinda aldim pandemiden dolayi 2 ay falan kullanmadim 1 aydir kullaniyorum sol tarafin sesi bozuldu cidden neden ucuz oldugunu herkese belli ediyor bir daha asla xiaomi urunu almayacagim aldirtmayacagim.

Barisprlk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
14
Xiaomi mi8 lite telefonum ve airdots pro kulakligim var mi8litei ocak 2019 ayinda aldim ve suan 5 yillik samsung telefonla ayni performansi veriyor airdotsa gelecek olursak subat ayinda aldim pandemiden dolayi 2 ay falan kullanmadim 1 aydir kullaniyorum sol tarafin sesi bozuldu cidden neden ucuz oldugunu herkese belli ediyor bir daha asla xiaomi urunu almayacagim aldirtmayacagim.
Merhaba hocam, ne bu kin. Telefonun vereceği performans sizin kullanımınıza da bağlıdır. Hem zaten Xiaomi yaptığı reklamlarda almakla zorunlu tutmuyor. Size kalmış. :)

Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Hocam sakin olun. 5 Yıl önceki hangi cihazla kendi cihazınızı karşılaştırıyorsunuz ? Aldığınız ürünlerde sorun varsa garantiye gönderme seçeneğini kullandınız mı ?

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
23
Şikayet sitelerine girdiğinizde her marka ve model için binlerce şikayet bulabilirsiniz. Sizin problem yaşamanız herkesin yaşayacağı anlamına da gelmiyor. 10'dan fazla kişiye Xiaomi almaları için sebep oldum ve daha bir tanesinden kötü bir geri dönüş almadım. Bu sebeple bir sorun yaşandığında bunun genelleme yapılarak aktarılmasını çok doğru bulmuyorum. Umarım sorunlarınız kısa sürede çözülür.

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Bir arıza çıktı diye markayı kötülemek olmaz ne yazık ki.
Teknoloji şans işidir. Gidersin İPhone alırsın bozulur aaaa telefonları çöp dermiş gibi oldu.
Garantiye gönderin derim

ayhanaykut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan aykut
Cihazım
redmi note3
Konular
3
bende aynı şeyi samsung için düşünüyorum ,bir daha kendime asla samsung telefon almıyacagım,iphone desen servete mal oluyor bazılarında tofaş kuş serisi araba bile alabilirsin,meizu,oppo,huawei,kaynak kodu paylaşmaz hali ile onlar sana ne verirse onu alırsın,geriye servisi olmayan oneplus ve xiaomi kalır,eger stok android seviyorsan one plus,miui seviyorsan xiaomi alırsın,ayrıca redmi serisi alma MI serisi al daha pahalıdır,yani gün gelir yeni telefon almaya kalkarsan seçenek kalmıyor

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Peki. Almayız da aldırmayız da. Alanı da dövelim mi? :D
Meydan dayağı çekelim hocam punch~~ haha--

Xiaomi aldıysanız android hakkında belli bi seviyede bilgi sahibi olmak şart bootloader kilidini açın twrp yükleyip format data yapın gelişmiş temizlikten herşeyi seçip silin telefonun beynini bi temizleyin sonra güncel fastboot rom indirin mi flash ile kurulum yapın telefon kendine gelir forumda mi 8 lite cihaz bölümüne göz atın orada herşey bulabilirsiniz.
Yine mi olmadı ne alaka diyebilirsiniz ama cihazın bataryasını değiştirin :)
Tüm bunlara rağmen cihaz hala mı hantal? o zaman xiaomi bu cihazı artık sallamıyor gömmüş demektir kendinize tek tek deneyerek uygun stabil bi aosp rom bulun miui elveda diyin :D

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Meydan dayağı çekelim hocam punch~~ haha--

Xiaomi aldıysanız android hakkında belli bi seviyede bilgi sahibi olmak şart bootloader kilidini açın twrp yükleyip format data yapın gelişmiş temizlikten herşeyi seçip silin telefonun beynini bi temizleyin sonra güncel fastboot rom indirin mi flash ile kurulum yapın telefon kendine gelir forumda mi 8 lite cihaz bölümüne göz atın orada herşey bulabilirsiniz.
Yine mi olmadı ne alaka diyebilirsiniz ama cihazın bataryasını değiştirin :)
Tüm bunlara rağmen cihaz hala mı hantal? o zaman xiaomi bu cihazı artık sallamıyor gömmüş demektir kendinize tek tek deneyerek uygun stabil bi aosp rom bulun miui elveda diyin :D
Aynen öyle aylar sonra Titanum OS'a geri döndüm gerçekten böyle bir rom yok. MIUI'da batarya titanum'dan sonra resmen çöp gibi geliyor. %97 şarjla 50dk ekran süresi aldım. MIUI'da olsam %87 de 1 saati zor görüyordum. PUBG filan da ısınma olmuyor. MIUI'da çok ısınıyordu.

Musty7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
9t
Konular
6
karşılaştırdığın marka modeli ne onuda yazsaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt