- Adım
- Mutlu
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 1
tamamdır hocam fastboot modda bağlayıp denedim ve açıldı teşekkür ediyorum
Rica ederim, özgürlüğün tadını çıkarın.tamamdır hocam fastboot modda bağlayıp denedim ve açıldı teşekkür ediyorum
Merhabalar dediklerinizi harfi harfine uyguladım fakat USB ile bağlandığımda UNLOCK butonuna basamıyorum sanırım bilgisayarım görmüyor ondan dolayı yardımcı olabilirmisiniz ? USB Driverlarıda yükledim zaten cihazım benim ne yaptıysam denemediğim yol kalmadı normal şarj oluyor hızlı şarj olmuyor nedense herhalde bu bilgisayar görmemeside ondan kaybaklı ..Merhaba arkadaşlar Miui cihazına temiz kurulum yapmak, root yapmak, custom romlar/modlar yüklemek vs için bootloader kilidinizi açmanız gerekiyor.
Not: Yedek almadan Unlock işlemine başlamayınız. Yapacağınız her türlü işlemden şahsım ve MiuiTürkiye forum yönetimi sorumlu değildir...
Yapmanız Gerekenler:
-Cihazınızın telefon hakkında kısmından MIUI sürümüne 6-7 kez tıklayarak öncelikle "Geliştirici Seçeneklerini" açmak
-Ek ayarlarda geliştirici seçeneklerinden "OEM Kilit Açma" aktif duruma getirin
-Az aşağısında "Mi Kilit Açma durumu"na girip "Hesap ve cihaz ekle" ye dokunun cihazınızı unlock için ekleyin
-Yine Geliştirici seçeneklerinden "USB Hata Ayıklama" aktif duruma getirin
-Bilgisayarınızda öncelikleLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirip kurmanız gerekmektedir.
-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirprogramı bilgisayarınıza indirip zipten çıkardıktan sonra turuncu simgeli "mi unlock.exe" uygulamasını yönetici olarak çalıştırın. Ve Mi Hesabınız ile programa giriş yapın.
-Cihazınızı tamamen kapatıp "Güç Tuşu+Ses Kısma Tuşu" aynı anda 5 sn kadar bastıktan sonra "fastboot" mod açılacak.
-Cihazınızı USB kablonuz ile bilgisayara bağlayıp Unlock programındaki UNLOCK butonuna tıklayın.
Eksiklerim muhakkak vardır, Skorpi cantara HiddeNKinG Ottoman haqanguven Codered Escobar1945 ve daha diğer hocalarım konuyu destekleyebilirler. Saygılar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben eski kafa takılıyorum...es dosya yöneticisi ile apklari yedekliyor, foto/videoları pcye bir klasöre atıyorum.Şimdi redmi note 7 için denedim. 165 saat sonra deneyin dedi. Bu arada yedek işlemini nasıl yapacağız,
Hocam hayırlı olsun, Max3 e ne olduŞimdi redmi note 7 için denedim. 165 saat sonra deneyin dedi. Bu arada yedek işlemini nasıl yapacağız,
Anladım hocam ben sistem yedeği alınıyor mu merak ettim,yani bootloader açılmadan twp yükleniyor mu, teşekkürlerBen eski kafa takılıyorum...es dosya yöneticisi ile apklari yedekliyor, foto/videoları pcye bir klasöre atıyorum.
Duruyor hocam IMEI kapandı,mecburen aldım,şimdilik malum yolla kayıt etmedim Max 3 e .Çok memnunum Max 3 den,bir süre idare edicem, artık.Hocam hayırlı olsun, Max3 e ne oldu
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk