- Adım
- Rustem
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global Stable 10.0.4.0
- Telefon Modeli
- Xiaomi Redmi 5 plus
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba
Benim telefonumda mi kilidi açıktı (daha önceden açmıştım ).3-4 gün açık kaldıktan sonra developer romunu denemeye karar verdim.Redmi 5 plus için developer modunu
Not: Fotoğrafda ki Çince yazının translatesi şöyle :
Telefon belirtilen süre boyunca kullanilmamış ve kilidi açılmamıştır.
Ben bu işden bir şey anlamadım siz yardım edermisiniz lutfen ? sorunu nasıl çöze bilirim ?
Benim telefonumda mi kilidi açıktı (daha önceden açmıştım ).3-4 gün açık kaldıktan sonra developer romunu denemeye karar verdim.Redmi 5 plus için developer modunu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
adresinden indirdim telefonun ayarlar>telefon hakkinda>sistem guncelleme kismidan>güncelleme paketini seç deyip romu kurdum.Kurulumdan sonra mi kilidinin kapandığını fark ettim ve bilgisayardan mi flash unlockla kilidi açmak istediğimde fotoğrafta gördüğünüz hatayı aldim.Developer romundan kaynakli olduğunu düşündüm.Bu yüzden tekrar global miu sürümünü indirdim ayni yontemle telefonu eski surumune geri dondurdum.Bilgisayardan mi fash unlockla denedim yine aynı hata.Not: Fotoğrafda ki Çince yazının translatesi şöyle :
Telefon belirtilen süre boyunca kullanilmamış ve kilidi açılmamıştır.
Ben bu işden bir şey anlamadım siz yardım edermisiniz lutfen ? sorunu nasıl çöze bilirim ?