Yardım Xiaomi tv box 2.nesil cihaz a

İlkerkinsun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
Xiaomi mi tv 2.
Konular
1
Merhabalar arkadaşlar xiaomi mi tv box 2.nesil cihaz aldım cihaz üzerindeki yazılım. Android 11 5 Eylül 2023 cihaza güncelleme yap dediğimde cihaz güncel diyor. Acaba yeni yazılım bu tarihe kadar çıkmadımı yoksa cihaz arızalımı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

nasty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
note 10
Konular
3
Selamlar. Acaba çözebildiniz mi sorunu? Bende de aynısı yazıyor. Android 12 almış diye yazılan siteler var.

İlkerkinsun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
Xiaomi mi tv 2.
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar arkadaşım daha henüz çözemedim internet üzerinden aldığım xiaomi mi strore mağazasını aradım servis için gönderin kontrol edelim diyor göndersem gidip gelmesi en az 1 ay sürer o yüzden göndermekte istemiyorum, forumda aynı cihazı kullanan başka arkadaşlar konu ile ilgili yazsalar cihaz bozuk ise o zaman servise göndermek gerekir.

nasty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
note 10
Konular
3
Çok teşekkür ederim. Ben de araştırıyorum. Bir şeyler bulabilirsem sizi haberdar ederim.

nasty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
note 10
Konular
3
Bu arada 12 değil ama android 14 yükleme yapılabiliyormuş cihaza. Rus sitesinde buldum. Ona bakıyorum. Eğer yapabilirsem detaylı bir rehber hazırlarım.

nasty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
note 10
Konular
3
android 14 yakında mi box s 2.gen için yayınlanacakmış. Beta sürümüne geçiş için cihaz id sini değiştirmek lazım. Değiştikten sonra otomatik olarak android 14 beta geliyor. Ancak bazı sorunları var okuyup anladığım kadarı ile. Seri no değişirken cihazın uçma ihtimali de mevcut. Onun için en garantili olan beklemek. Ancak ben deneyeceğim derseniz:
linki burası.

Üst Alt