Sohbet xıaomi türkiye garantili cihaz hakkında

endersgame0120

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note 5
Konular
2
Cepport satıcısını tercih edebilirsiniz KVK garantili ürünleri, ülkemizde Xiaomi'nin hakkını veren bir firma
hay allahım ya son anda karar değitirdim uğraş dur şimdi neyse olacağı varmış

Asohom

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Mi 8
Konular
1
hay allahım ya son anda karar değitirdim uğraş dur şimdi neyse olacağı varmış
taksitli alım yok telefonlarda. eğer kargo yola çıkmadı ise bankanıza göre en geç 1 hafta içinde geri ödeme sağlanır, kartla aldıysanız bakiyeniz geri iade edilir.

endersgame0120

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note 5
Konular
2
taksitli alım yok telefonlarda. eğer kargo yola çıkmadı ise bankanıza göre en geç 1 hafta içinde geri ödeme sağlanır, kartla aldıysanız bakiyeniz geri iade edilir.

kartla aldım inşallah sıkıntı çıkmaz hocam iptal talebimi gönderdim gelişmeleri buradan aktarıcam çok teşekkür ederim.

endersgame0120

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note 5
Konular
2
hocam 1800 liraya mavi rengini almak zorunda kaldığım evofone garantili cihazı iptal edip 1698 liraya kvklı siyah rengini almış bulunmaktayım. uyaran herkesten allah razı olsun.

Asohom

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Mi 8
Konular
1
hocam 1800 liraya mavi rengini almak zorunda kaldığım evofone garantili cihazı iptal edip 1698 liraya kvklı siyah rengini almış bulunmaktayım. uyaran herkesten allah razı olsun.
Hayırlı olsunnn. Kalan 100tlye de güzel bir kılıf ve ekran camı alırsınız clap~~

eneSene

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin Yiğit
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
IT
Konular
3
Bir kaç gün önce Mi Global'e EVOFONE teknik servisini şikayet eden bir mail atmıştım. Gelen cevap aşağıdaki gibidir. Halen EVOFONE firmasının Türkiye Distribitörü olduğunu iddia eden var mı?

Greetings from Xiaomi!

Thank you for writing to us. I will be glad to assist you.

I understand your concern that you are facing the issue with delay in repair from service center. I regret the inconvenience you have experienced.

With respect to your concern, would like to inform you that we do not sell the products from our official global website in your region nor we have any update about the service centers there so we are unable to assist you in this regards.

Hence, would request you to please coordinate with your respective service center for further assistance in this regards.We regret the discomfort this may have caused you.

Should you have any further queries, feel free to write back to us. We'll be glad to assist you further.

Thank you for being a valued customer. Have a great day ahead!

Best Regards,
Suman
Xiaomi Customer Support

Üst Alt