Sohbet Xiaomi Türkiye Garanti Gerçek mi Aldatmaca mı?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mağazalar daha Türkiye de açılmadı açılmak üzere ayrıca Genpa garantisi ile satılacak ve diğer markalar gibi dışardan alınan veya farklı garanti kapsamına giren cihazları servisler para ödeseniz bile maalesef kabul etmeyecekler.

Xiaomi Türkiye adını kullandıktan sonra Türkiye'den alınan Xiaomi'lerden sorumlu olmadıklarını, bu cihazları kabul etmeyeceklerini son kullanıcıya nasıl izah edecekler cidden çok merak ediyorum :D

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ben de tasfiyesi tamamlanmış bir firmanın ismini nasıl kullanabiliyorlar onu çok merak ediyorum.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Kvk garantili cihazimiz var zannediyoruz ama onun aslında Evo olduğunu farkediyoruz. Xiaomi Türkiye diye bir firma var, tasfiye edilmiş ama sonradan öğreniyoruz ki birileri çıkıp aynı isimde faaliyet gösterebiliyor.
Ne Xiaomi'ymiş be dostlar....Yahu ben elimdeki cihazdan şüphe eder oldum. Acaba birileri bu telefinu bize Xiaomi nin amiral gemisi ayaklarıyla yutturmasin? Hani cihazın performansını bizzat görmesem bu dediğime kendim bile inanacağım....

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
KVK taşeron gibi düşün işi işçilere devrediyor yani telefonu alıp Evo ya yaptırıyor
Sevgili Asaf04

Siz bu konudan bayağı emin bir şekilde konuşuyorsunuz. Fakat dün sevgili cantara hocamla başka bir konu başlığı altında yine bu kvk meselesinin mevzusunu yaptık. Kendisi bana Ceppot'tan alınan kvk garantili cihazların kontrolünü yaptığını ve tamamının kvk garantili olduğunu, hatta Cepport' tan cihaz alan bazı arkadaşların sıkıntılarının Kvk tarafından çözüldüğünü söyledi. Ardından Cepport'un böyle bir aldatmacaya girmesine ihtimal vermediğini de ekledi.Benden Kvk sisteminden cihazımı kontrol etmemi rica etti. Ben zaten daha evvel bu konuda Kvk' ya mail atmış ve gerekli teyidi almıştım. Bir kaç gün içinde de bizzat Kvk yetkili servisine gidip bu konuda kafamdaki soru işaretlerini ortadan kaldırmaya çalışacağım.
Fakat sizin bu konudaki yorumlarınıza bakıyorum da kesin bilginiz neye dayanıyor merak ediyorum. Sizi bu konuda haklı çıkaracak yeterli veri elinizde var mı?

Syan40

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
20 Ocak 2018
Konular
22
tamamen bir aldatmaca .

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Sevgili Asaf04

Siz bu konudan bayağı emin bir şekilde konuşuyorsunuz. Fakat dün sevgili cantara hocamla başka bir konu başlığı altında yine bu kvk meselesinin mevzusunu yaptık. Kendisi bana Ceppot'tan alınan kvk garantili cihazların kontrolünü yaptığını ve tamamının kvk garantili olduğunu, hatta Cepport' tan cihaz alan bazı arkadaşların sıkıntılarının Kvk tarafından çözüldüğünü söyledi. Ardından Cepport'un böyle bir aldatmacaya girmesine ihtimal vermediğini de ekledi.Benden Kvk sisteminden cihazımı kontrol etmemi rica etti. Ben zaten daha evvel bu konuda Kvk' ya mail atmış ve gerekli teyidi almıştım. Bir kaç gün içinde de bizzat Kvk yetkili servisine gidip bu konuda kafamdaki soru işaretlerini ortadan kaldırmaya çalışacağım.
Fakat sizin bu konudaki yorumlarınıza bakıyorum da kesin bilginiz neye dayanıyor merak ediyorum. Sizi bu konuda haklı çıkaracak yeterli veri elinizde var mı?

Hocam emin olun emin olduğum için değil estağfurullah da

Bir çok KVK garantili alan kişi (nereden aldıklarını bilmiyorum) Evo ya gittiğini söylediler ki forumda bile yazan var

Yani ben onun için bende aslında sizlere soruyorum neden böyle bişey var

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45

Bir çok KVK garantili alan kişi (nereden aldıklarını bilmiyorum) Evo ya gittiğini söylediler ki forumda bile yazan var

Bir kaç gün bekleyin. Ben size bu konuda kesin bir bilgi vereceğim.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

Bir kaç gün bekleyin. Ben size bu konuda kesin bir bilgi vereceğim.
Aslında durum çok basit. Evo, ithal ettiği cihazlara kendisi hizmet veriyor. Ancak insanlar Evo garantili olduğunu öğrenince cihaz almaktan vazgeçtikleri için KVK ile de anlaşmış. Cepport ta bildiğiniz gibi kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre Delta ile olan anlaşması yanında KVK ile de anlaşmış ve bazı cihazlarına KVK garantisi de sunmuştu. Yazılanlardan anladığımız, Evo hizmet değil KVK'nın isim hakkını almış. Onun ismini kullanıyor ve servise giden cihazlar Evo'ya gönderiliyor. Cepport böyle bir saçmalık yapmamış, hizmeti de KVK'dan alıyor.
Uzun lafın kısası, her KVK garantili cihaz Evo'ya gitmiyor. Evo'nun ithal ettiği cihazlar gidiyor.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Üst Alt