global kararlı rom listede yeşil olarak görünüyorsa yüklerseniz.3 gün önce mi10 yükledim. Global kararlıya dönmek istiyorum bu program ile bootloader kilidini açmadan dönebilir miyim
Daha önce bu programla rom kurulumunda cihazın kilitlenme gibi bir soruna denk gelmedim.Bir kaç mesaj öncesi cihaz kitleniyor kalıyor yazmışlar da ondan sormak istedim
Bu programla kurmak için USB hata ayıklama modu nun açık olması lazım, cihazın bootloader kilidi açık mı kapalı mı?Mi8 cihazım kilitlendi açıldığında logodan atıyor recovery geçiyor acaba bu yöntemi uygularsam düzelirmi?
Bootloader kilidi açıktı ama mi flash ile kapandı fastboot açılıyor recovery açılıyor sadece usb hata ayıklamada açıktıDaha önce bu programla rom kurulumunda cihazın kilitlenme gibi bir soruna denk gelmedim.
Bu programla kurmak için USB hata ayıklama modu nun açık olması lazım, cihazın bootloader kilidi açık mı kapalı mı?
USB hata ayıklama modu açıksa deneyebilirsiniz.Bootloader kilidi açıktı ama mi flash ile kapandı fastboot açılıyor recovery açılıyor sadece usb hata ayıklamada açıktı
Yükleyebilirsiniz daha önce yükleyenler vardı sanırım.Arkadaşlar bootloader kilidin açık sizce bu programla twrp yükleyip ardından custom rom yükleyebilir miyim
Program'da kırmızı olarak listenen romlar bootloader kilitinin açık olması gerekir, yeşil olarak listenen romlar ise bootloader kiliti açık veya kapalı farketmez kurabilirsiniz.bootloader açıksa kırmızı bile olsa romlar yüklüyor dimi seçenek sunuyor boot açıksa yükle diye oluyor mu öyle ekstra bi rom ile uğraşmadan