Yardım Xiaomi telefonunda Data ve OBB erişim kısıtlaması

Mahmut63s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Xia Note 11 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIXM Global - Android 13
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 11 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Xiaomi Note 11 Pro kullanıyorum cihaz yurtdışı dosyalarda Data ve OBB ye giremiyorum erişim kısıtlaması diyor Xiaomi'nin kendi dosya yöneticisinden girmeme rağmen böyle diyor. Büyük ihtimalle bu sorun yüzünden olsa gerek Minecraft oynayamıyorum 2-3 saat aralıksız oynadığım dünya ertesi gün yok oluyor. O kadar araştırdım Data ve OBB'ye girmenin yolunu buldum (Aidb ve RS Dosya Yöneticisi) sadece bunlar ile yaptım ama o da hata ayıklama falan diyor güvenlimi emin olamadım ama yinede yaptım, erişebiliyorum ama sadece RS Dosya Yöneticisi'nden. Bu da hiçbirşeyi değiştirmedi Minecraft dünyam yine yok oldu.(Apk değil orijinal) (Sondaki RS Dosya Yöneticisi gördüğünüz gibi girebiliyorum)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-10-11-10-14-03-068_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    Screenshot_2024-10-11-10-14-03-068_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 159
  • Screenshot_2024-10-11-10-14-11-808_ru.zdevs.zarchiver.jpg
    Screenshot_2024-10-11-10-14-11-808_ru.zdevs.zarchiver.jpg
    184,9 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2024-10-11-10-14-23-445_bin.mt.plus.jpg
    Screenshot_2024-10-11-10-14-23-445_bin.mt.plus.jpg
    341,6 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2024-10-11-10-14-49-789_com.rs.explorer.filemanager.jpg
    Screenshot_2024-10-11-10-14-49-789_com.rs.explorer.filemanager.jpg
    166,8 KB · Görüntüleme: 9

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Xiaomi Note 11 Pro kullanıyorum cihaz yurtdışı dosyalarda Data ve OBB ye giremiyorum erişim kısıtlaması diyor Xiaomi'nin kendi dosya yöneticisinden girmeme rağmen böyle diyor. Büyük ihtimalle bu sorun yüzünden olsa gerek Minecraft oynayamıyorum 2-3 saat aralıksız oynadığım dünya ertesi gün yok oluyor. O kadar araştırdım Data ve OBB'ye girmenin yolunu buldum (Aidb ve RS Dosya Yöneticisi) sadece bunlar ile yaptım ama o da hata ayıklama falan diyor güvenlimi emin olamadım ama yinede yaptım, erişebiliyorum ama sadece RS Dosya Yöneticisi'nden. Bu da hiçbirşeyi değiştirmedi Minecraft dünyam yine yok oldu.(Apk değil orijinal) (Sondaki RS Dosya Yöneticisi gördüğünüz gibi girebiliyorum)
Bu güvenlik güncellemesi sonrası neredeyse tüm cihazlarda olan bir sorun. Pc' den erişim sağlayabilirsiniz.

Oyla:

recovery come on

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
k20
Konular
5
bunu kurun. sonra sağ üstten 3 nokta basın, yeni pencere diyin, uygulamayı sona alın geçmişte 2 tane olacak bunu bölünmüş ekran olarak seçin ikisinide. iki ekran olacak birinde android/data. diğerinden dosya nerde ise onu bulun. üzerine basılı tutun. sürükleyin diğer pencereye (windows gibi) eklenmiş olacaktır.

Oyla:

Mahmut63s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Xia Note 11 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu kurun. sonra sağ üstten 3 nokta basın, yeni pencere diyin, uygulamayı sona alın geçmişte 2 tane olacak bunu bölünmüş ekran olarak seçin ikisinide. iki ekran olacak birinde android/data. diğerinden dosya nerde ise onu bulun. üzerine basılı tutun. sürükleyin diğer pencereye (windows gibi) eklenmiş olacaktır.
Kusura bakmayın tam anlayamadım mümkünse video ile gösterebilirmisiniz

Oyla:

Mahmut63s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Xia Note 11 pro
Konular
1
uygulamayı kurun önce sonra dediklerimi tek tek uygulayın basit işlem zaten
Tamam şu an anladım dediğinizi ve yaptım ama olmuyor kopyalamak istediğim yere sürüklüyorum ama hiçbirşey farketmiyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-10-11-12-31-52-655_com.google.android.documentsui.jpg
    Screenshot_2024-10-11-12-31-52-655_com.google.android.documentsui.jpg
    191,9 KB · Görüntüleme: 12
Oyla:

recovery come on

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
k20
Konular
5
böyle olmaz zaten data kopyalanmaz. oyuna girin zaten data da klasör açılacak sonra world nerde ise onu data içinde com.mojang.minecraftpe
klasörüne girip world olan yere yükleyin. yeni minecraft sürümde dünya'mı bul var sizi dahili deopolamaya atıyor ordan seçin olur.

Oyla:

Mahmut63s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Xia Note 11 pro
Konular
1
Tek derdim Minecraft değil attığınız linkteki uygulama hariç (ki o da sistem uygulaması gibi birşey) hiçbirşey açmıyor Data yı herhalde o sebeptendir ki Minecraft dünyam silinmiş hiçbiryerde yok com.mojang.minecraftpe klasörüne girip world'ü buldum zaten ve boştu. Bu kısıtlamayı tamamen nasıl kaldırabilirim asıl sorum buydu aslında.
böyle olmaz zaten data kopyalanmaz. oyuna girin zaten data da klasör açılacak sonra world nerde ise onu data içinde com.mojang.minecraftpe
klasörüne girip world olan yere yükleyin. yeni minecraft sürümde dünya'mı bul var sizi dahili deopolamaya atıyor ordan seçin olur.

Oyla:

recovery come on

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
k20
Konular
5
Tek derdim Minecraft değil attığınız linkteki uygulama hariç (ki o da sistem uygulaması gibi birşey) hiçbirşey açmıyor Data yı herhalde o sebeptendir ki Minecraft dünyam silinmiş hiçbiryerde yok com.mojang.minecraftpe klasörüne girip world'ü buldum zaten ve boştu. Bu kısıtlamayı tamamen nasıl kaldırabilirim asıl sorum buydu aslında.
kaldıramazsınız. a12 den sonra sistem böyle.
attığım uygulama sistemdeki dosyalar uygulamasını açmak için aracı sadece ama attığım uygulama data'yı açıyor

Oyla:
Üst Alt