Yardım Xiaomi Telefonlarda Yazı Tipi Değiştirme!

DavutAlkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Davut Er
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v10.2.2.0
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Benim cihazım Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Snapdragon 636 M1803E7SG modeli ben bu cihazda bölgeyi Hindistan yapıp font değiştirdim ama ğ,ş,ü,ö harfleri ya yok yada yamuk yumuktu ben bu Türkçe harfleri destekleyen bir font nasıl bulabilirim?

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Dönüş yapılacaktır derken anlamadım?

Cevap verilecektir anlamında.
zFont uygulamasını indirin google play üzerinden, zaten uygulama NO ROOT diye belirtiyor kendisini, oradan font seçin, türkçe karakterli olup olmadığını uygulamadan anlayamazsınız, bazıları destekliyor, bazıları desteklemiyor, her neyse uygularken de zaten hangi modele uygulayacağınızı soruyor, Xiaomi olanı seçeceksiniz, sonra hangi modül ile kurmak istediğinizi soracak onu da 3. modülü seçerek kuracaksınız, son sürüm kurulumu yani. Böyle anlatınca zor gibi görünüyor ama uygulamada zaten yapacağınız bir kaç saniyelik işlem.

Oyla:

DavutAlkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Davut Er
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Cevap verilecektir anlamında.
zFont uygulamasını indirin google play üzerinden, zaten uygulama NO ROOT diye belirtiyor kendisini, oradan font seçin, türkçe karakterli olup olmadığını uygulamadan anlayamazsınız, bazıları destekliyor, bazıları desteklemiyor, her neyse uygularken de zaten hangi modele uygulayacağınızı soruyor, Xiaomi olanı seçeceksiniz, sonra hangi modül ile kurmak istediğinizi soracak onu da 3. modülü seçerek kuracaksınız, son sürüm kurulumu yani. Böyle anlatınca zor gibi görünüyor ama uygulamada zaten yapacağınız bir kaç saniyelik işlem.
Denetim hemen sağolun yardım için herkese

Oyla:
Üst Alt