Sohbet Xiaomi Telefonlarda Ekran Boyutu

d_a_yavuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş Ali
Cihazım
Mi5
Konular
1
Merhaba arkadaşlar xiaomi telefonlarda neden 5" altı ekran kullanan telefon üretilmiyor yada varda ben mi bilmiyorum. Şu milleti ısırıp ısırıp duran bir marka var bu marka her ürettiği serisinde bu ayrıntıyı atlamıyor. Peki bizim xiaomi bunu düşünemiyor mu? Yada tekere taş mı konuyor. Benim gibi xiaomi alacak kişilerden bu ayrıntıyı gözardı etmeyen kişiler illaki çıkar diye düşünüyorum. Şöyle 4.7" inç ekran 4/128 mi5 veya mi5s olsa tadından yenmez valla. Ön sipariş versek olmaz mı ki :D

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
4.7' inç bence çok küçük olur hocam 5' inç olsa anlarım da 4.7' çıkıcağını hiç sanmıyorum çok kişide alıcısı olmaz hocam yani illa 5' inç altı olursa xioami alıcam diyen hiç yok denecek kadar azdır

d_a_yavuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş Ali
Cihazım
Mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4.7' inç bence çok küçük olur hocam 5' inç olsa anlarım da 4.7' çıkıcağını hiç sanmıyorum çok kişide alıcısı olmaz hocam yani illa 5' inç altı olursa xioami alıcam diyen hiç yok denecek kadar azdır
İllaki haklılık payınız var hocam ama benle beraber 4 kişi var benim bildiğim. Belki talep çok az olur ama o isteğede cevap vermek yerinde olur bence bi apple 7 serisinde bile 4,7" ye yer veriyorsa yapılabilir diye düşünüyorum. üretim kısıtlı tutulabilir Mi5s 4/32 gibi. Tabi bu benim şahsi düşüncem.

Üst Alt