Yardım Xiaomi Telefon Default Yavaşlığı

BurhanAb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
3.0.7.0
Telefon Modeli
Poco f7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Bir uygulamadan çıkıyorum ekran geliyor ama 0.5 sn bekleme süresi oluyor 0.5 sn boyunca ekrana teması algılamıyor buda akıcı kullanmamı engelliyor ne yapabilirim telefonda aralarda durma olmaması lazım poco f7 kullanıyorum nasıl 0 licam animasyonların hepsi kapalı ama telefon istediğim hızda değil bence hala animasyonda var geliştirici s den kapatmama rağmen animasyonu ve uugulama geçişlerinde ki beklemeyi 0 lamam lazım ne yapabilirim

Skorpi10

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Geliştirici seçeneklerinden bu ayarları yapıp cihazınızı kapatıp açtıktan sonra sorun hala devam ediyorsa o zaman size bilgi birimi bol ve araştırmacı Sayın baran4524 hocam yardımcı olabilir

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Bir uygulamadan çıkıyorum ekran geliyor ama 0.5 sn bekleme süresi oluyor 0.5 sn boyunca ekrana teması algılamıyor buda akıcı kullanmamı engelliyor ne yapabilirim telefonda aralarda durma olmaması lazım poco f7 kullanıyorum nasıl 0 licam animasyonların hepsi kapalı ama telefon istediğim hızda değil bence hala animasyonda var geliştirici s den kapatmama rağmen animasyonu ve uugulama geçişlerinde ki beklemeyi 0 lamam lazım ne yapabilirim
Hocam malesef hyperosda animasyon komple sıfır yapma işi bitti direk sıfırlanmiyor set edit ve modlu launcher ile en düşük animasyon ayarı yapılabiliyor ama yinede tam sıfırlanmiyor modlu romlarda sıfırlamak daha kolay anlıyorsanız tabi + cihaz rootlu ile çete adb üzerinden yetki vererek set edit uygulamasından ANİ diye aratıp aramada çıkan animatör anına gibi seçenekleri sıfır yaparak deneme yapabilirsiniz iyi forumlar

Oyla:

BurhanAb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
4
Hocam malesef hyperosda animasyon komple sıfır yapma işi bitti direk sıfırlanmiyor set edit ve modlu launcher ile en düşük animasyon ayarı yapılabiliyor ama yinede tam sıfırlanmiyor modlu romlarda sıfırlamak daha kolay anlıyorsanız tabi + cihaz rootlu ile çete adb üzerinden yetki vererek set edit uygulamasından ANİ diye aratıp aramada çıkan animatör anına gibi seçenekleri sıfır yaparak deneme yapabilirsiniz iyi forumlar
Hocam sizin gibi ileri düzey bilgili biri ile konuşmak bana çözüm üretti sağolun telefonu hızlandıralım garanti var ama olmasada sıkıntı yok gerekirse root atalım stock custom root atalım telefona zarar vermeden hızlandıralım ne önerirsiniz temel bilgi var yeterki telefonun potansiyeli ortaya çıksın

Oyla:

BurhanAb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
4
Müsait o
Lunca cevap yazabilirmisin

Oyla:

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Müsait o

Lunca cevap yazabilirmisin
Hocam root icin Bootloader açmak şart eskisi kadar kolay değil açmak ama Google'dan shizuku ya rootsuz yetki verme adb ile yetki verme diye araştırın yetki vermeyi öğrenin shizukuyu aktif ederseniz size ordaki kodlarla nasıl animasyon işini hızlandiracaginizi anlatirim

Oyla:

Glorious8

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X8 Pro
Konular
29
Telefonunuza Shizuku kurun. Shizuku'ya PC ile yetki vermenizi öneririm. Ardından uygulamasını kurup uygulamaya Shizuku yetkisi verin ve uygulamada animasyon ölçeklendirmesini istediğiniz değerde ayarlayın.

Oyla:

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Telefonunuza Shizuku kurun. Shizuku'ya PC ile yetki vermenizi öneririm. Ardından uygulamasını kurup uygulamaya Shizuku yetkisi verin ve uygulamada animasyon ölçeklendirmesini istediğiniz değerde ayarlayın.
Hocam attığınız uygulamayi test ettimde geliştirici seçeneklerdeki olceklendirme ayarlarından farklı bir ayar yok tek farki 0.5 altına ayar yapilabilir ama sıfırlamayi hali hazırda zaten geliştirici seçeneklerden yapabiliyor

Oyla:

Glorious8

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X8 Pro
Konular
29
Hocam attığınız uygulamayi test ettimde geliştirici seçeneklerdeki olceklendirme ayarlarından farklı bir ayar yok tek farki 0.5 altına ayar yapilabilir ama sıfırlamayi hali hazırda zaten geliştirici seçeneklerden yapabiliyor
0,5 altına alabilirsiniz bu uygulama ile. Kendi kullandığım uygulama olduğu için söylüyorum :)

Oyla:

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
0,5 altına alabilirsiniz bu uygulama ile. Kendi kullandığım uygulama olduğu için söylüyorum :)
İşte bu ayarlar malesef uygulama geçişlerini etkilemiyor hocam uygulama geçişi dediğim 2 kere hızlıca menü tuşuna basınca ki animasyondan bahsediyorum modlu romlarda belki işe yarayabilir ama stock veya duz euda işe yaramıyor malesef

Oyla:
Üst Alt