Sohbet Xiaomi telefon alınır mı ?

Qurryx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir haftadır telefonsuzum ve yeni telefon almayı düşünüyorum. Fiyat, performans olarak Xiaomi mi 8 se cihazını alma kararı aldım. Peki amerika çine bu kadar baskı yaparken eski telefonumun imei sini çakarak xiaomi alıp kullansam sıkıntı olur mu ? Huaweyi ye yaptıkları gibi bir şey yaparlar mı ?

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir haftadır telefonsuzum ve yeni telefon almayı düşünüyorum. Fiyat, performans olarak Xiaomi mi 8 se cihazını alma kararı aldım. Peki amerika çine bu kadar baskı yaparken eski telefonumun imei sini çakarak xiaomi alıp kullansam sıkıntı olur mu ? Huaweyi ye yaptıkları gibi bir şey yaparlar mı ?
Android den fazla anlamıyorsanız mi 8 se yi tavsiye etmem global rom olmadığı için sorun çıkarabiliyor

Qurryx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Android den fazla anlamıyorsanız mi 8 se yi tavsiye etmem global rom olmadığı için sorun çıkarabiliyor
Global rom'dan biraz bahsedebilir misiniz? İlk defa yurtdışı telefon alıp imei çakacağım. Teşekkür ederim.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Alınır.

Huawei bile alsanız kullanımda bir sıkıntı olmaz.

Huawei'yi zaten bir süredir hedef almışlardı. Bir anda olmadı. Göstere göstere geldi. Ayrıca Huawei'nin cep telefonları yüzünden değil, iletişim altyapısı üzerindeki gücü üzerinden çıktı konu. Xiaomi'nin böyle bir durumu yok.

Bir de IMEI işini iyice araştırmadan girmeyin. Elinizde kalmasın sonra.

Qurryx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
2
Alınır.

Huawei bile alsanız kullanımda bir sıkıntı olmaz.

Huawei'yi zaten bir süredir hedef almışlardı. Bir anda olmadı. Göstere göstere geldi. Ayrıca Huawei'nin cep telefonları yüzünden değil, iletişim altyapısı üzerindeki gücü üzerinden çıktı konu. Xiaomi'nin böyle bir durumu yok.

Bir de IMEI işini iyice araştırmadan girmeyin. Elinizde kalmasın sonra.
Cevabınız için teşekkür ederim. Pasaporta kaydetmek çok pahalı malum. Eski bozulan telefonumun imei sini yurtdışından getireceğim telefona çalmayı dusunuyorum. Telefonlar yaparız Bi sıkıntı olmaz dediler.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Cevabınız için teşekkür ederim. Pasaporta kaydetmek çok pahalı malum. Eski bozulan telefonumun imei sini yurtdışından getireceğim telefona çalmayı dusunuyorum. Telefonlar yaparız Bi sıkıntı olmaz dediler.

Telefoncuların sözüyle yüklü miktarda paranızı riske atmadan önce forumda araştırmanızı tavsiye ederim. Ben konuyla ilgilenmiyorum, ama bildiğim kadarıyla mümkün olmayabiliyor. Forumda bu işin üstadları var.

Qurryx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
2
Telefoncuların sözüyle yüklü miktarda paranızı riske atmadan önce forumda araştırmanızı tavsiye ederim. Ben konuyla ilgilenmiyorum, ama bildiğim kadarıyla mümkün olmayabiliyor. Forumda bu işin üstadları var.
Nasıl olsa eski telefonum bozuldu. Onun imei sini kullanarak telefonu kullanıma açabilir miyiz.

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Nasıl olsa eski telefonum bozuldu. Onun imei sini kullanarak telefonu kullanıma açabilir miyiz.
Buyuk ihtimalle eski imeiyi kullanabilirsiniz ama bazi telefonlara imei atilmiyor. Gorustugnuz telefoncuya mi 8se modeline kesin olarak imei atip atamayacagini sorun. Forum icinde de bu modele daha once imei atilmis mi diye arastirin

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular