Yardım Xiaomi Tarafından Değiştirilmiş Mi Hesabım...

1024byte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi
Cihazım
mi mix 2
Konular
4
Arkadaşlar herkese merhaba, daha önce kimsenin başına gelmediğinden eminim, ama bilen birilerinin de çıkacağını düşünerek yazıyorum.
Cihazım Mi MIX2 bir hafta önce hesabımın şifresini forum şifremle karıştırdım. Sahurdaki uyku sersemliğiyle çok defa girmişim... Çok fazla hatalı giriş yapmış olmalıyım ki hangi kanaldan(Pc/mobil) denersem deneyeyim engellendim. Şifre sıfırlama yapmama rağmen giriş sağlayamadım. Mi unutulan şifre bölümünden durumu izah ettim teknik yardım istedim. Bu gün site üzerinden yeniden giriş yapayım dedim fakat böyle bir hesap bulunamadı dedi. şifremi unuttum linkini bir daha kullandım, ardından böyle bir e posta kayıtlı değil dedi. Şaşırdım. çünkü sürekli kullandığım hesap ve başka mail adresi tanımlamadım. Telefon numarasını deneyeyim dedim, o da hüsran. Aynı şeyi yine söyledi numara kayıtlı değil diye... Yeniden hesap kurayım dedim. Eğer çakışma olursa hata var demektir, zaten kabul etmeyecektir dedim. fakat direkt yeni hesap oluşturdu! şok oldum desem yeridir. haliyle bana yeni bir mi hesap numarası tanımlandı. şimdi telefonuma tanımlı olan hesaba erişemiyorum ve sürekli şifremi değiştirmemi istiyor.
Anlayacağınız telefona kayıtlı olan hesap şuan hayali bir durumda yani yok... Telefondaki hesaba ne e posta kayıtlı ne de numara kayıtlı kurtarmak için. denesem bile olmayacak çünkü Xiaomi bildiğiniz eski hesabımı sildi ve eski hesap hala telefona tanımlı halde (bildiğiniz son hamle sıvama hamlesiydi).

Kimler yardımcı olur bilmiyorum ama bu foruma gelmeden evvel merhaba diyen aramıza hoş geldin diyen veya demeyen herkesten yardım bekliyorum. Bu durumu nasıl düzeltiriz.
Teşekkür ediyorum.

Jpnsaru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eda
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
0
Cihazımı bul açık değilse cihazı formatladığınızda size eski hesabınızı sormaz. Telefonda mi hesabı bölümünde id bulunur, o id ile sisteme giriş yapmayı deneyin bir de. Cihazınızın bootloader kilidi açıksa bir ihtimal mi account remove işlemi de yapabilirim.

Ve son olarak

Bu şekilde bir tutumla kimseden yardım alamazsınız. Belli ki hesabınızın çalındığını, cloud daki bilgilerinizin başkasının eline geçeceğini düşündüklerinden hesabı güvenceye aldılar veya sildiler. Bu sizin kendi hesabınızın şifresini unutmanızdan kaynaklı. Xiaomi ile alakası yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazımı bul açık değilse cihazı formatladığınızda size eski hesabınızı sormaz. Telefonda mi hesabı bölümünde id bulunur, o id ile sisteme giriş yapmayı deneyin bir de. Cihazınızın bootloader kilidi açıksa bir ihtimal mi account remove işlemi de yapabilirim.

Ve son olarak

Bu şekilde bir tutumla kimseden yardım alamazsınız. Belli ki hesabınızın çalındığını, cloud daki bilgilerinizin başkasının eline geçeceğini düşündüklerinden hesabı güvenceye aldılar veya sildiler. Bu sizin kendi hesabınızın şifresini unutmanızdan kaynaklı. Xiaomi ile alakası yok.

merhaba, sorunu ayrıntılandırıyorum:
hard derset yaptıktan sonra telefon mi şifremi istedi doğru olmasına rağmen yanlış dedi, bilgisayardan girip şiftemi sıfırladım. ancak şunu farkettim, These device may be associated with existing mi account (......) yazan yerdeki hesap numarası başka bi numara, ben hesabı sıfırlamak için bilgisayara girdiğimde farkettim. telefon nu doğru mı hesap yanlış. telefonu ilk aldığımda hesabı kuramamıs 2. bir hesap açmıştım. Çok da anlamıyorum bu işlerden, hesaba bir daha hiç kullanmadım.
This device is locked diyor telefonun ekranında :(

Son düzenleme:
Oyla:

muhammet111

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammet
Cihazım
redmi 9
Konular
0
aynı duruma bende düştüm hatta cihazımı bul açık bi şekilde hard reset attım telefon evde yatıyor cihazınız kilitlendi diyor xiaominin sildiği hesabın şifresini istiyor yazıyorum Mİ HESAP KİMLİĞİ BULUNAMADI SUNUCU HATASI diyor çaresi ne bilmiyorum ama 3bin lira çöp oldu çaresi var mıdır?

Oyla:

mucahid75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mucahid
Cihazım
mi not8
Konular
1

hard derset yaptıktan sonra telefon mi şifremi istedi doğru olmasına rağmen yanlış dedi, bilgisayardan girip şiftemi sıfırladım. ancak şunu farkettim, These device may be associated with existing mi account (......) yazan yerdeki hesap numarası başka bi numara, ben hesabı sıfırlamak için bilgisayara girdiğimde farkettim. telefon nu doğru mı hesap yanlış. telefonu ilk aldığımda hesabı kuramamıs 2. bir hesap açmıştım. Çok da anlamıyorum bu işlerden, hesaba bir daha hiç kullanmadım.
bende de aynı sorun var çözebildinizmi​

aynı sorunu bende yaşıyorun ne yaptınız çözüldümü sorun​

Oyla:
Üst Alt