Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

alperlist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alper
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
0
Merhaba note 12 pro 5 g kullanıyorum hyperos 1 var buna yine hyperos rom arabilirmiyiz güncelleme,fabrika ayarlarına dönünce ve rom atılınca IMEI gitmeyecek şekilde yapabilirmiyiz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba note 12 pro 5 g kullanıyorum hyperos 1 var buna yine hyperos rom arabilirmiyiz güncelleme,fabrika ayarlarına dönünce ve rom atılınca IMEI gitmeyecek şekilde yapabilirmiyiz
yaparız uzaktan. özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

barış ünal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
0
Dirençli note 12 pro 5g cihazin bl açma yöntemi var mı çin cihazı. Çin tabanlı bir miui hesabı açsak mesela bir şeyler denesem olmaz mı hiç

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

Atov1c

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ati
Cihazım
Resmi note 6
Konular
2
Android telefonların bataryasını ve hızını 2 katına çıkarmak istiyorsanız ulaşın. yarım saatlik işlem ve telefonunuz başka telefon olacak👍

EmRHOFL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emrah
Cihazım
xiaomi note 10
Konular
0
Telefonumda whatsappdan foto atarken birden bire ekran dondu ve hiçbir şeye tepki vermedi, bende ekranı kitleme tuşuna bastım, basış o basış, bastıktan 1 sn sonra bluetooth kulaklığın ve kolumdaki saatin de telefonumla bağlantısı koptu zaten. O zamandan beri telefonum hiçbir şekilde tepki vermiyor. ekrana hiçbir şey gelmiyor. Şarja taktım 1 saattir şarjda fakat hala tepki yok, fastboota felan da atamıyorum. Ses ama ve kapama tuşuna da 15sn basılı tuttum yine bir şey yok. Telefon mi note 10 lite, hiç tamir görmedi bu zaman kadar
Telefonumu bilgisayara taktım fakat görmüyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Telefonumda whatsappdan foto atarken birden bire ekran dondu ve hiçbir şeye tepki vermedi, bende ekranı kitleme tuşuna bastım, basış o basış, bastıktan 1 sn sonra bluetooth kulaklığın ve kolumdaki saatin de telefonumla bağlantısı koptu zaten. O zamandan beri telefonum hiçbir şekilde tepki vermiyor. ekrana hiçbir şey gelmiyor. Şarja taktım 1 saattir şarjda fakat hala tepki yok, fastboota felan da atamıyorum. Ses ama ve kapama tuşuna da 15sn basılı tuttum yine bir şey yok. Telefon mi note 10 lite, hiç tamir görmedi bu zaman kadar
Telefonumu bilgisayara taktım fakat görmüyor.
donanımsal arıza. Genelde zor tamir olan ve çoğu zaman tamir olmayan arızalardır.

Üst Alt