Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

selim_09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
mi5
Konular
1
selamlar redmi note 10 pro imei atılı bootloader açık fabrika ayarlarına dönülmüş efs uçmuş bootlop da kalıyordu miui rom yüklendi miui modem yüklendi cihaz açıldı imeiler uçmuş yapılabilirse ne kadara yapılır acaba

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
selamlar redmi note 10 pro imei atılı bootloader açık fabrika ayarlarına dönülmüş efs uçmuş bootlop da kalıyordu miui rom yüklendi miui modem yüklendi cihaz açıldı imeiler uçmuş yapılabilirse ne kadara yapılır acaba
özel mesaj ile bilgi verdim.

Sharkoonxq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Note 14 Pro +
Konular
0
Redmi note 14 pro plus cihazım var server kayıtlı hyperos 3 geldi ancak yükleyemiyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz hocam ?

Kuon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note2
Konular
6
kilidi açıp tr yüklemiştim. Arkadaş whatasaba giriş yapamıyor diye bootladeri kapatmış BRİCK OLDU. the system has been destroyed diyor fast boota giriyor recoverye girmiyor sordum sadece jtagle olur dediler o da 6000-7000 tl falan istediler. bir de çin aut ile olur dediler ama şu an kapalıymış .yapılacak farklı bir şey var mı.

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
kilidi açıp tr yüklemiştim. Arkadaş whatasaba giriş yapamıyor diye bootladeri kapatmış BRİCK OLDU. the system has been destroyed diyor fast boota giriyor recoverye girmiyor sordum sadece jtagle olur dediler o da 6000-7000 tl falan istediler. bir de çin aut ile olur dediler ama şu an kapalıymış .yapılacak farklı bir şey var mı.
Kapatmayacaktınız😁

TheSorun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
redmi
Konular
0
Selamün Aleyküm Redmi Note 12 pro 5g cihaz var elimde dirençli bootloader açılmıyor. Nfc çalışmıyor 5g çalışmıyor. Ben buna custom rom atmak istiyorum belki problemleri düzelir nasıl yapabiliriz. Ücretli ve ya ücretsiz seçenekler bulunuyormu. Atmak istediğim rom crdroid veya öneriniz varmıdır.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Selamün Aleyküm Redmi Note 12 pro 5g cihaz var elimde dirençli bootloader açılmıyor. Nfc çalışmıyor 5g çalışmıyor. Ben buna custom rom atmak istiyorum belki problemleri düzelir nasıl yapabiliriz. Ücretli ve ya ücretsiz seçenekler bulunuyormu. Atmak istediğim rom crdroid veya öneriniz varmıdır.
Maalesef kilit açılmaz, custom rom yüklenmez.

siyahbiradam48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
redmi 10 2022
Konular
3
Hocam merhaba daha önce kayıt yapılmamış bi mi 13 ultra cihaz alma arefesindeyim satıcıdan resim istedim cihazın global olduğunu söyledi özellikleri resimdeki gibi ve bl kapalı. Bu cihazı alırsam server kayıt konusunda yardımcı olur musunuz ? Kayıt yapıp en güncel hyperos sürümüyle kullanılabilir hale gelir mi ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt