Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

hfrnqrnq38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi9s
Konular
0
Merhaba Redmi 9S kullanıyorum. Aylardır kullandığım ekran kilidi 4 hane olan, sabah sebepsiz şekilde onaylanmadı. 5yıldır tüm fotoğraflar düğün ve nişan videolarım orada kaldı. Verilerim silinmeden kilit kodunu kırmamız mümkün mü aceba?
Bootloader açık ama giriş yapamadığımızdan hata ayıklamayı aktif edemiyorum, verileri kurtarabilir miyiz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba Redmi 9S kullanıyorum. Aylardır kullandığım ekran kilidi 4 hane olan, sabah sebepsiz şekilde onaylanmadı. 5yıldır tüm fotoğraflar düğün ve nişan videolarım orada kaldı. Verilerim silinmeden kilit kodunu kırmamız mümkün mü aceba?
Bootloader açık ama giriş yapamadığımızdan hata ayıklamayı aktif edemiyorum, verileri kurtarabilir miyiz?
maalesef bunu yapan profesyonel uygulamalar var ama emniyet te mevcut. crackli de piyasa da dolaşmakta ama bizde yok ilgilenebildiğimiz bir konu değil. Emniyet de tanıdık varsa belki yaptırabilirsiniz..

Cengizhan91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengizhan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
H.kadioglu Hocam size Note 12 Pro 5G bootloader ile alakalı bir özel mesaj gönderdim. Bakabilir misiniz ?

Ahmet0615

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8
Konular
0

siradanbirisiistef

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kazım Can
Cihazım
MI Note 10 Lite
Konular
0
Hocam ben mi note 10 lite kullanıcısıyım (kod adı toco). Bugün internetten Xiaomi system ui plug-in (kullanıcı arayüzü adlı) uygulamayı indirdim ve güncelledim (sürüm 15.0.1.69.1'e güncelledim). Güncelledikten hemen sonra ekran siyah oldu ve bootloop'a girdi (recovery mode'a girip sistemi reboot yapıp gene aynı işlemler ile karşı karşıya kalıyorum). Biraz takıntım var da yeni güncelleme var mı fln. Hepsi benim suçum. Wipe Data yapmadan stock rom yükleyip cihazı kurtarabilir miyiz? (bu arada cihazı kullanamadığım için usb hata ayıklama seçeneği kapalı, mi hesap bilgilerimi hatırlamıyorum ve root atılı değil).

algincemal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemal
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Yurtdışı xiaomi note 8 pro var hafıza kartı olan yere hat takıyorum yani 2. İmei kayıtlı
İnternet açık telefon full çekiyor ama birisi aradığında ulaşılamıyor diyor bana ulaşamıyor
arasıra oluyor bu sorun gün içersinde oluyor

aykman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mi 10t
Konular
0
Merhaba, mi 10t pro cihazımın daha önce yedeklediğim orijinal qcn dosyasını attım. Sonrasında orijinal imeiler gelmedi. EFS silme kodlarını çalıştırıp tekrar varolan qcn dosyasını atmaya çalıştım ama qpst hata veriyor.
Portun biri no phone connected hatası alıyorum, diğer portta SDM8250 yazıyor ama "Memory Restore Failed! Received an invalid command from the phone" hatası alıyorum ve hiç bir şekilde qcn atamıyorum.
Twrp den alınmış EFS yedekleri de var ama restore yapmıyor.
Kabaca durum bu ve telefon normal çalışmasına rağmen şebeke yok. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba, mi 10t pro cihazımın daha önce yedeklediğim orijinal qcn dosyasını attım. Sonrasında orijinal imeiler gelmedi. EFS silme kodlarını çalıştırıp tekrar varolan qcn dosyasını atmaya çalıştım ama qpst hata veriyor.
Portun biri no phone connected hatası alıyorum, diğer portta SDM8250 yazıyor ama "Memory Restore Failed! Received an invalid command from the phone" hatası alıyorum ve hiç bir şekilde qcn atamıyorum.
Twrp den alınmış EFS yedekleri de var ama restore yapmıyor.
Kabaca durum bu ve telefon normal çalışmasına rağmen şebeke yok. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Yanlış partisyon silmediyseniz tamir edilir bakmak lazım

Üst Alt