işlem yapan yerle görüşün sebebi cümlede yazmışsınız işte sebep direnç olabilir kontrol etsinler.Merhaba Hakan Bey. Poco x3 pro cihazıma direnç ile imei attırdım bugün. Cihazda kameraya bağlanmama sorunu oldu. Gcam kurdum ordan bağlanıyor ama bu sefer de renksiz çekiyor fotoğrafı. Çektikten bir süre sonra renk geri geliyor. Sorun nedir acaba ?
Rom atsak düzelmez mi acaba hocam ?işlem yapan yerle görüşün sebebi cümlede yazmışsınız işte sebep direnç olabilir kontrol etsinler.
donanımla bozulan romla neden düzelsinki? rom zaten var cihazınızda işlem öncesine kadarda vardı sorunda yoktu doğrumu? sorunu dediğim şekilde arayın.Rom atsak düzelmez mi acaba hocam ?
imei işlemi hatalı yapılmış gibi duruyor. özel mesaj ile bilgi vereyimH.kadioglu hocam redmi note 10 pro imeil repair oldu ama daha önceden çeken Vodafone hattım çekmiyor, ve hiç bir Vodafone hat çekmiyor ama Turkcell ve Türk Telekom çekiyor
Çözümü var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Atılan imeilde yukarıdaki gibi
H.kadioglu bu konu hakkında bilgi verir misiniz ?13 pro direnç işlemi yapılıyor mu? Direnç sonrası toza ve suya dayanıklılık konusunda sorun yaşarmıyız ve genel olarak şebeke çekim ya da başka bir problem yaşanıyor mu? Teşekkür ederim.
yapılıyorH.kadioglu bu konu hakkında bilgi verir misiniz ?