Sorun yaratmıyorsa böyle kullanın. Diğer türlü yazılımsalsa olabilir modemde donanımsalda denemek gereklihocam selamin aleyküm birkaç hafta önce ikinci telefon olarak mi10t aldim kayitli
yeni fark ediyorum bazen şebeke gidip geliyor mobil veri filan kullanırken sorun yaşamıyorum kesilme vb ama wifi bağlı iken bazen sebeke gidiyor 5 sn sonra geri geliyor
sorun nedir sizce? çözümü varmidir?
hocam nasil konrol edebiliriz çok sorun yaratmiyor ama anlik gidiyor sonuçtaSorun yaratmıyorsa böyle kullanın. Diğer türlü yazılımsalsa olabilir modemde donanımsalda denemek gerekli
Başka telefondan internet paylaşıp dene aynıysa böyle kullanmaya devamhocam nasil konrol edebiliriz çok sorun yaratmiyor ama anlik gidiyor sonuçta
Başka telefondan internet paylaşıp dene aynıysa böyle kullanmaya devam
Gerekir denemek lazımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
böyle garip birşeyler oluyor ben biraz daha test edeyim sorun donanımsal değilse yeniden imei atmak gerekirmi?
tercih edilen ağ tipi 5g de idi 4.5 çektim bide volteyi kapattim bakalim sorun devam edecekmiGerekir denemek lazım