neyden sonra böyle oldu peki?Merhaba Mi 11 lite 4g cihazımda şebeke gelmiyor. Telefonu kapatıp açtığımda sim kart pin kodu soruyor, hattı görüyor ama şebeke gelmiyor. IMEI kontrolü yaptım kayıtlı duruyor.
özel mesaj ile bilgi verdim.Güncelleme sonrası telefon fastboot modunda kaldı. Global room flashladıktan sonra birdaha şebeke gelmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ENG rom flashlayıp imei attım ama yine de düzelmedi
Uzunca yazmışsınız ama forumda bu konu hakkında paylaşım vb. Şeyler yasak..Merhaba hocam selamun aleyküm mi 10 5g umi cihaz var.
IMEI repair yaptim denemeler esnasinda eu rom yükledim, india rom yükledim. 2 imei olarak gorerek islemleri yaptim.
İmeileri degistirebiliyorum. Ancak hizmet yok sorunu var ne yaptiysam duzeltemedim.
İslemleri mi 10 imei repair yazarak google buldugum forumlai takip ederek yaptim.(site iismi vermek yasak mi bilmiyorum o yuzden yazmadim).
Qcn ve modem yedegi almistim ama o pc yanimda degil(1hafta sonra dosyalara erisebilecegim). Cihazin kendi dosyalari elimde olmadığı icin forumda paylasilan mi10 qcn ve modem dosyalari ile islem yaptim.
İmeileri degistikten sonra twrp de iken orada paylasilan modem imajini yazarsam cihazi actigimda resete gidiyor. Non-hlos.bin i yazarsam reset yok. Defalarca islemi tekrarladım ancak sonuc basarisiz. Suan orjinal imeileri yazsam dahi hizmet yok.
Bu işin püf noktasi nedir?
Saygılarımla