Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam o gün konu açmıştım
mi flash tooldan rom atmak istedim yanlış rom yüklemişim sanırım hata verdi fastbootan çıktım ve sonra twrpeye girdim twrpedeen çıktıktan sonra telefonumu yeniden başlatmak istdiğimde redmi yazısı gidip geliyor güç düğmesine basılı tutunca fastboota giremiyorum twrpeye giremiyorum redim yazısı 1 saniyede gidip geliyor telefoncu 250 tleye olursa olur olmazsa olmaz dedi yardım edin :( gerçkten olmicak mı
kurcalatmayın arkasını açın biz hallederiz. cihaz nedir sizin model?

yusuf.srb390

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
1

zydn07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ziya
Cihazım
Mi5s
Konular
20
Redmi pro için pil sorununu çözer misiniz? Telefon %80 deyken kapanıyor.

KARAKALEM

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi band 3
Konular
30
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
mi note 10 telefonum sanırım imeisi sanırım uçtu ama bootloader açık değil buna imeiyi ne kadara atarsınız

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

fmlords57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
J7 Prime
Konular
10
Merhaba ben babama kendi telefonumu verecektim ilk başta telefon benim hattımdan başka hattı algılamıyordu yeni imei attık düzeldi. Ama şuanda da şebeke gidiyor 1 saat sonra geliyor hat ile ilgili bir problem yok başka telefonlarda denedim ama sorun benim telefonda yazılımsal birşey. Global rom denedim olmadı Eu beta Eu stabil hiçbiri fayda etmedi. Örneğin iki telefon yan yana arıyoruz aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor diyor. Mobil veriyi açıyorum 5 dakika sonra geliyor bağlantı. Yardım ederseniz çok mutlu olurum babam işinden dolayı çok telefonla görüşen birisi cihaz k20 pro

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba ben babama kendi telefonumu verecektim ilk başta telefon benim hattımdan başka hattı algılamıyordu yeni imei attık düzeldi. Ama şuanda da şebeke gidiyor 1 saat sonra geliyor hat ile ilgili bir problem yok başka telefonlarda denedim ama sorun benim telefonda yazılımsal birşey. Global rom denedim olmadı Eu beta Eu stabil hiçbiri fayda etmedi. Örneğin iki telefon yan yana arıyoruz aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor diyor. Mobil veriyi açıyorum 5 dakika sonra geliyor bağlantı. Yardım ederseniz çok mutlu olurum babam işinden dolayı çok telefonla görüşen birisi cihaz k20 pro
cihazın modeli nedir?

Üst Alt