Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

logon_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi note 8
Konular
1
Özelden mesaj attım dönüş yaparsanız sevinirim

emreglgl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
ÖGRENCİ
Konular
27
Selamlar bende mi9t daha önce imei repair işlemi yaptım ama telefon bazen çekiyor bazen çekmiyor bekleme modunda da çok fazla sarjı gidiyor çözülebilir bi sıkıntı mı acaba?

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Selamlar bende mi9t daha önce imei repair işlemi yaptım ama telefon bazen çekiyor bazen çekmiyor bekleme modunda da çok fazla sarjı gidiyor çözülebilir bi sıkıntı mı acaba?

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anlattığınız sorunlar imei işleminin hatalı yapıldığını işaret eder. Tamirini gerçekleştiririz. Özel mesaj ile bilgi veriyorum.

bliesnd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Emre
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Atanmış Tıbbi Sekr
Konular
38
H.kadioglu merhaba hocam imei atıldı ama tekrar mesaj geldi, hattınız kapanacak diye, büyük ihtimalle dolandrıldım
yardımcı olur musunuz, bilgi verir misiniz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
H.kadioglu merhaba hocam imei atıldı ama tekrar mesaj geldi, hattınız kapanacak diye, büyük ihtimalle dolandrıldım
yardımcı olur musunuz, bilgi verir misiniz?
*#06# de çıkan imeiyemi mesaj geldi? Model nedir? Dolandırılmak değil hocam klon olabilir yani bu işin fıtratında bu var maalesef

Anakha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Pro Plus 5G
Meslek
Mali Müşavir
Konular
4
Merhaba birkaç sorum var cihazım Mi9T
1- Otomatik Parlaklık kapalı bile olsa, ekran ışığı kendi kendine bazen çok kararıyor. Oyun oynarken ve Film izlerken çok rahatsız ediyor.
2- Parmak izi tanımlama yaparken, işlemler zorla bitiyor ama sonra parmak izi ile açmaya çalıştığımda kilit açılmıyor.
3- Cihazı ilk aldığımda ROM değişikliği yaptığımda IMEI kayıt mesajı geldi. Normalde ROM denemeyi seviyorum. Tekrar kayıt yaparsam ROM değiştirirsem yine aynı sorunu yaşar mıyım?

Yardımcı olursanız sevinirim.

osmngry

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
mi10
Konular
2
telefona Rom atmaya çalışırker MiFlash uygulamasında Bootloader kiltleyen seçeneği açık unuttum. Ama şimdi şöyle bir sıkıntım var. Rom sorunsuz yüklendi fakat cihaz açılırken bir süre Mi ekranında kaldıktan sonra Fastboota girmeye başladı. Sonra artık sadece Fastboot girmeye başladı. Hiçbir şekilde recovery modada girmiyor. Yani özetle bootloader kapalı - recovery mode girmiyor - ve yeni rom yüklendiği için usb hata ayıklamada kapalı

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
telefona Rom atmaya çalışırker MiFlash uygulamasında Bootloader kiltleyen seçeneği açık unuttum. Ama şimdi şöyle bir sıkıntım var. Rom sorunsuz yüklendi fakat cihaz açılırken bir süre Mi ekranında kaldıktan sonra Fastboota girmeye başladı. Sonra artık sadece Fastboot girmeye başladı. Hiçbir şekilde recovery modada girmiyor. Yani özetle bootloader kapalı - recovery mode girmiyor - ve yeni rom yüklendiği için usb hata ayıklamada kapalı
telefonun modeli nedir?

Üst Alt