- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Redmi note 6 pr
- Konular
- 1
evet dost böyle rom atmayı denedim fakat yetkili hesap istediarka kapak açıkmı EDL moda alabiliyormusunuz?
evet dost böyle rom atmayı denedim fakat yetkili hesap istediarka kapak açıkmı EDL moda alabiliyormusunuz?
anlattığınız sorunlar imei işleminin hatalı yapıldığını işaret eder. Tamirini gerçekleştiririz. Özel mesaj ile bilgi veriyorum.Selamlar bende mi9t daha önce imei repair işlemi yaptım ama telefon bazen çekiyor bazen çekmiyor bekleme modunda da çok fazla sarjı gidiyor çözülebilir bi sıkıntı mı acaba?
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
*#06# de çıkan imeiyemi mesaj geldi? Model nedir? Dolandırılmak değil hocam klon olabilir yani bu işin fıtratında bu var maalesefH.kadioglu merhaba hocam imei atıldı ama tekrar mesaj geldi, hattınız kapanacak diye, büyük ihtimalle dolandrıldım
yardımcı olur musunuz, bilgi verir misiniz?
telefonun modeli nedir?telefona Rom atmaya çalışırker MiFlash uygulamasında Bootloader kiltleyen seçeneği açık unuttum. Ama şimdi şöyle bir sıkıntım var. Rom sorunsuz yüklendi fakat cihaz açılırken bir süre Mi ekranında kaldıktan sonra Fastboota girmeye başladı. Sonra artık sadece Fastboot girmeye başladı. Hiçbir şekilde recovery modada girmiyor. Yani özetle bootloader kapalı - recovery mode girmiyor - ve yeni rom yüklendiği için usb hata ayıklamada kapalı