Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

sercanozan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sercan
Konular
0
merhaba
redmin note 9 cihazımda imei işlemi sonrası şebeke sorunu var hocam. Özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir misiniz?

Snakeyes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhsin
Cihazım
XİAOMİ POCO X3
Konular
0
Poco x3 nfc cihazım için imei değişim yapmam lazım yardımcı olabilecek birisi varsa mesaj atabilir mi bugün acilen olması lazım lütfen yardımcı olursanız

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Poco x3 nfc cihazım için imei değişim yapmam lazım yardımcı olabilecek birisi varsa mesaj atabilir mi bugün acilen olması lazım lütfen yardımcı olursanız
bootloader kilidiniz açık mı peki?

Snakeyes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhsin
Cihazım
XİAOMİ POCO X3
Konular
0
İsterseniz dcden daha detaylı konuşalım mı buradan mesaj kısmına girebilmek için telefon numaramı onaylamamı istiyor sanırım ama benim imei yok hattıma ulaşım sağlayamıyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
İsterseniz dcden daha detaylı konuşalım mı buradan mesaj kısmına girebilmek için telefon numaramı onaylamamı istiyor sanırım ama benim imei yok hattıma ulaşım sağlayamıyorum
özel msj gönderdim

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Efendim imei kayıtı etmeyi unuttuğumuz cihazın yılbaşından önce açma durumumuz nedir? Şöyle anlatayım. 8 ay önce cihaz aldık mi 11 lite, boot kilidini açmadan kullandık ve imei kayıt olmadığı için şebeke gitti. Cihaz şimdi tekrar yılbaşında af çıktığında kullanıma açılacak ama bu süreyi beklemek istemiyoruz. Eğer boot kilidini açabilirsek imei de atılabilecek. Bu konuda yardımcı olma durumumuz var mı?. Şimdiden teşekkür ederim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Efendim imei kayıtı etmeyi unuttuğumuz cihazın yılbaşından önce açma durumumuz nedir? Şöyle anlatayım. 8 ay önce cihaz aldık mi 11 lite, boot kilidini açmadan kullandık ve imei kayıt olmadığı için şebeke gitti. Cihaz şimdi tekrar yılbaşında af çıktığında kullanıma açılacak ama bu süreyi beklemek istemiyoruz. Eğer boot kilidini açabilirsek imei de atılabilecek. Bu konuda yardımcı olma durumumuz var mı?. Şimdiden teşekkür ederim.
özel mesaj gönderdim

omear

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
0
özel mesaj gönderdim
Hocam mesaj gönderdiğiniz arkadaşın durumun birebir aynısını yaşıyorum. Cihaz 10T pro 256gb. Ayrıca gönderilen yasal süreden önce kapandı. Yoksa bl kilit açmak için yedekleri alıp başvuru yapacaktım bu bir iki gün içinde ama aniden bugün kapandı ne hikmetse.

Üst Alt