Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Selam. Tahminen 3 ay önce Global’den EU’ya geçirmek maksadıyla Xiaomi 14 (houji) telefonumun bootloader kilidini açtım. Chimera tool ile gerekli sürücüleri kurup minimal ADB ve Fastboot’u da yükledim. xiaomi.eu sitesinden de uygun ROM’u indirdim. Normalde bat dosyası ile 10 dakikada yapacağım bir işlemken tuttum şu sayfadaki adımları takip ettim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
"fastboot erease misc" yazan yere kadar ilerleyebildim. Rabbim aklını kullanmayanları ne de güzel cezalandırıyormuş... Türkiye parasıyla 50,000 TL’lik cihazım 3 aydır komada yatarken ben bir yandan Rabbimin ayetlerini tefekkür ediyor bir yandan da ne yapabilirim diye interneti araştırıyom. Şunları buldum: telefon sadece EDL moda alınabiliyor. Bunun için EDL kablosu gerekiyormuş, temin ettim. Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 sürücüsü gerekiyormuş, kurdum. Ben o eski ben olduğum için buradan itibaren kendi gemimi yine de kendim yürütürdüm ama Xiaomi’nin artık o eski Xiaomi olmadığını, gerekli olan "Firehose" ya da "Programmer File" denen dosyaları son 3 senedir artık ROM’lara koymayıp sadece yetkili hesapla kendi sunucularından çekilebilir olarak yaparak müşterilerini kendisine muhtaç, kendisine bağımlı hale getirdiğini acı bir şekilde öğrenmiş bulundum. Şimdi "Yetkili Hesabı" olan birilerini arıyorum ki bana uzaktan yardımcı olsun. Gerekli tüm sürücüler kurulu, cihazıma uygun en son HyperOS ROM indirili bir vaziyette bekliyorum. İngilizce ya da Rusça bilmediğim için yabancılara güvenemediğimden dolayı buraya geldim. İçinizde yetkili hesapla bu işlemi uzaktan yapabilecek olan birisi varsa lütfen bana yardım etsin. Tabii ki parasıyla. Ya özelden devam edelim ya da Whatsapp’ta iletişime geçelim. UltraViewer programını da yükledim bu iş için. Teşekkürler

cihaz ve problem nedir onu yazmanız yeterli ben okudum falan bir şey anlamadım kusura bakmayın.
cihaz modeli nedir?
cihazda şuandaki sorun nedir?
pc de ne port veriyor?

xXNaGuaLXx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zöhrab
Cihazım
n8000
Konular
0
cihaz ve problem nedir onu yazmanız yeterli ben okudum falan bir şey anlamadım kusura bakmayın.
cihaz modeli nedir?
cihazda şuandaki sorun nedir?
pc de ne port veriyor?
Cihaz Xiaomi 14 (houji).
Telefon sadece EDL moda alınabiliyor. Yetkili hesapla EDL Flash işlemi lazım hocam.
Telefonu EDL kablosuyla USB 2.0 port’a bağladığımda Aygıt Yöneticisinde "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM3)" gözüküyor şuan

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Cihaz Xiaomi 14 (houji).
Telefon sadece EDL moda alınabiliyor. Yetkili hesapla EDL Flash işlemi lazım hocam.
Telefonu EDL kablosuyla USB 2.0 port’a bağladığımda Aygıt Yöneticisinde "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM3)" gözüküyor şuan
özel mesaj ile bilgi verdim.

darknorrec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
merhaba.15t pro telefonu 1 hafta önce aldım. kayıt yapmam geriyor mu yoksa çift sim kartı kullanarak birkaç daha mı beklemeliyim? hyper os 3 sürümüne geçtim bu arada.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
merhaba.15t pro telefonu 1 hafta önce aldım. kayıt yapmam geriyor mu yoksa çift sim kartı kullanarak birkaç daha mı beklemeliyim? hyper os 3 sürümüne geçtim bu arada.
Bu soruyu soran mi 15 ultra sahipleri, samsung sahipleri server kapandığı için şuanda bekliyor. Açılır açılmaz orasıda belirsiz. Doğru olan açıkken yaptırmaktır.

anzolot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
Mi 9
Konular
5
8 senedir kullandığım Xiaomi Mi 9 telefonumun ekranı arızalandı ses var görüntü yok, ekran değişimi yapılması gerekiyor. Bahsettiğim gibi telefonum 8 senelik Mi 9 transparent edition diye geçen modeldir. Tamir konusunda nereden destek alabilirim.

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi Mix Flip
Konular
24
Hocam merhabalar kolay gelsin.
Xiaomi Mix Flip için iç katlanır ekrana fiyat verebilir misin bana rica etsem.
İyi çalışmalar dilerim.

Üst Alt