Haber Xiaomi Su Geçirmez Mont Yaptı

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi hepimizi şaşırtarak, çizgisi dışında bir ürünü tanıttı. İlginç ama gerçek: firma şu an su geçirmez bir montu satışa sundu.
Xiaomi son yıllarda adından söz ettiren ve hayli popüler hale gelmiş bir akıllı telefon üreticisi. Çin merkezli firma genel olarak akıllı telefonlarıyla değerlendiriliyor. Bu seferde telefondan oldukça uzak bir ürünle karşımıza çıktılar.
Çinli firma hafif malzemedenmontuyla karşımıza çıktı. Aslında biz öğreniyoruz ama şirketin geçmişine baktığımızda, akıllı pirinç makinesi gibi birçok farklı ürünü de bulunuyor. Bu seferki ürün akıllı değil, son teknooloji ürünü de değil.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

%100 su geçirmez Mont

Ceketin (mont) modeli 90 Minutes olarak geçiyor. Unisex (hem kadın için erkek), rüzgar ve suya karşı %100 koruma sağlıyor. 35 dolardan satılan ceketin kaliteli malzemeden üretildiğinin de altı çiziliyor.

Teknoloji geliştiren firmaların farklı tarzda ürünler sunması yeni bir şey değil, ama Xiaomi'nin tamamen ayrı bir sektöre ait ürünü satışa çıkartması gerçekten çok ilginç bir durum.

Son düzenleme:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Xiaomi seneler önce t-shirt, şapka, pantolon, cüzdan, çanta gibi tekstil ürünleri çıkarmaya başlamıştı. Şimdi de ayakkabılardan sonra mont'a da soyunmuş :D

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
Acaba o mont bu mont mu ?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt