Soru Xiaomi stock kernel neden kötü?

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Yazacagim degerler ortalama degerlerdir.hepsinde bir bir test ettim sonucu aktariyorum.cihaz sogukken ayni sartlarda arka plan islemleri full kapali
Cpu throttling uygulamasinda asagida gecen gflops degerleri
Stock kernel 188k
Eu romda immensity kernel 203k
F1xy kernel 220k
Buda gosteriyor ki bu islemci stock kernelde %15 den fazla az performans veriyor.buna karsilik da en cok sarj yiyen stock rom oluyor.
Dusuncelerinizi paylasin.

Son düzenleme:

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Bir çok kerneli denedim, zamanla telefonu yavaşlatmaya başladığını farkettim, ilk yüklediğimde telefon uçuyor 10 gün sonra bir bakıyorsun uygulamalara girerken takılıyor, şimdilik stock kerneldeyim bir sıkıntısını görmedim

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Bir çok kerneli denedim, zamanla telefonu yavaşlatmaya başladığını farkettim, ilk yüklediğimde telefon uçuyor 10 gün sonra bir bakıyorsun uygulamalara girerken takılıyor, şimdilik stock kerneldeyim bir sıkıntısını görmedim
Evet kendi kerneli daha stabil.ben burda 855 in yuzde 10.15 performansi artabilir demek istedim ki xiaominin kendi kernelinde artirildi

Oyla:

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Evet kendi kerneli daha stabil.ben burda 855 in yuzde 10.15 performansi artabilir demek istedim ki xiaominin kendi kernelinde artirildi
Orası öyle hocam performans arttırılabilir hatta ben denediğim kernellerde pil konusunda daha olumlu geri dönüş aldım ama iPhone dan sonra bu markaya yöneldiğim için ufak bir takılmayı tahammül edemiyorum ve stock kerneller daima standart çalışıyor değiştirirsem rom değiştiririm

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Orası öyle hocam performans arttırılabilir hatta ben denediğim kernellerde pil konusunda daha olumlu geri dönüş aldım ama iPhone dan sonra bu markaya yöneldiğim için ufak bir takılmayı tahammül edemiyorum ve stock kerneller daima standart çalışıyor değiştirirsem rom değiştiririm
Hangi telefon var sizde

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
yazilimsal hata yapiyorlar yazarken bi yerde tikaniyor yada kernel oc li bi kernelse ayarlariyla fazla oynuyorsunuzdur. herkesin yazdigi yada editledigi kernelleri yuklemeyi pek tavsiye etmem belli basli takip edilmis yaptigi isler onayli kisilerin kernellerini yukleyin

Oyla:
Üst Alt