Yardım Xiaomi sorular ?

asukaki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gokce
Cihazım
htc one mini
Konular
1
Kolay gelsin arkadaşlar.
5 yıldır htc kullanıyorum. Şimde Xiaomi mi5 almak istiyorum ama çekincelerim var.
Şöyle ki ;
Telefon sesi nasıl çıkıyor ?
Diyelim ki bozuldu bir şey oldu garanti için ne yapacağız ? Delta servis var ama çok sıkıntılı.
Telefonla çok uğraşan birisi değilim. Telefon kendi kendine yapsın bütün işini. Güncellemeleri yükleyebilmem için androiad ya da miui güncellemeleri için bir şeyler indirip kumammı gereki telefon otomatik indirip kurmuyor mu ? Sağlamlamlık açısında acaba nasıl.
Şuanda htc one mini kullanıyorum gayet memnunum çok düştü kırılmasını görmedim
bir kere işlemci yangı trabzonda servis olduğundan hemen değişip veriyorlar. miui'ye geçilş yapan kullanan arkadaşlar ?

trojan89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
10
Xiaomi mi 5 Pro kullanıyorum, telefon sesi benim için yeterli seviyede. Zaten iş gereği sürekli telefonu sessizde kullanıyorum, o yüzden ses ile pek işim yok. Olduki telefon bozuldu garantili ise garantisi servisi gereğini yapar. Delta iyi yada kötü diyemem, miui stabil rom yüklü gelir garantili cihazlar. Güncelleme yayınlandıkca telefona gelir. Sağlamlık derseniz Pro arka kapak seramik olduğu için standart sürümlerden bir tık önde. Kasa alüminyum, temiz kullanıcı iseniz hiç bişeycik olmaz.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Eğer Trabzon'da iseniz yazılımsal konularda yardımcı oluru. Donanımsal olarak kırılmaz cam ve kılıfla kullandığınızda bir sorun olmayacaktır. Mi5 in sesi benim açımdsn yeterli.

Oyla:

asukaki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gokce
Cihazım
htc one mini
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hala düşünüyorum trabzonda hafta sonları ugruyorum alırsam çok iyi olur yardiminiz teşekkürler arkadaslar

Oyla:
Üst Alt