MIUI 14 Xİaomi sms etkinleştirilemedi hatası

Öncelikle selam arkadaşlar. Başlıkta olduğu gibi, ne yaptıysam bende çözümler tükendi. Ne yapmalıyım?
Yaptıklarım şunlar :
1. Miui 14 Son global stabil sürüm indirdim. Rom attım.
2.Twrp + Magisk yükledim.
3. Mi kimliği bağladım , ancak mi cloudda mesajlar bölümünde sim 2 mesajları senkronize et butonuna basınca senkronizasyon başarısız diyor.
Yurt içi ücret yazıyor çıkınca, sim kart hizmet yokken nasıl yapacağım?
4. Oem Kiliti açık
5.Ailemin her telefonumda kartı telefonumda denedim, sim yuvası telefonu görmüyor gibi
6.*#*#4636#*#* şebeke çözümünü dahi denedim yani lte only dışında diğerlerini de denedım olmadı.
7.Xiaomi sim hizmetleri ile dönen konu üzerinde olan uygulamayı da devre dışı bıraktım ancak çalışmadı

Evet arkadaşlar, anlaşıldığı gibi zor durumdayım. Artık ne yapacam bilmiyorum. Lütfen bana çözüm bulur musunuz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Sizin sorununuz IMEI gibi görünüyor... Aşağıdaki bağlantıdan IMEI'yi kontrol ediniz.

Kaputt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
19
Öncelikle selam arkadaşlar. Başlıkta olduğu gibi, ne yaptıysam bende çözümler tükendi. Ne yapmalıyım?
Yaptıklarım şunlar :
1. Miui 14 Son global stabil sürüm indirdim. Rom attım.
2.Twrp + Magisk yükledim.
3. Mi kimliği bağladım , ancak mi cloudda mesajlar bölümünde sim 2 mesajları senkronize et butonuna basınca senkronizasyon başarısız diyor.
Yurt içi ücret yazıyor çıkınca, sim kart hizmet yokken nasıl yapacağım?
4. Oem Kiliti açık
5.Ailemin her telefonumda kartı telefonumda denedim, sim yuvası telefonu görmüyor gibi
6.*#*#4636#*#* şebeke çözümünü dahi denedim yani lte only dışında diğerlerini de denedım olmadı.
7.Xiaomi sim hizmetleri ile dönen konu üzerinde olan uygulamayı da devre dışı bıraktım ancak çalışmadı

Evet arkadaşlar, anlaşıldığı gibi zor durumdayım. Artık ne yapacam bilmiyorum. Lütfen bana çözüm bulur musunuz?
aynı sorun bende de var xiaomi sunucuları bozuk yurtdışına sms gönderemiyor cihaz, yurtdışı sms açsanız bile çalışmıyor. aramaya kaydı, sms bozuk sadece bunları da swift backup ile yedek alabilirsiniz root ile.

antirakun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Antiirakun
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı sorun bende de var xiaomi sunucuları bozuk yurtdışına sms gönderemiyor cihaz, yurtdışı sms açsanız bile çalışmıyor. aramaya kaydı, sms bozuk sadece bunları da swift backup ile yedek alabilirsiniz root ile.
nasıl yapacam bununla ilgili video bulunuyor mu

Üst Alt