Yardım Xiaomi Sistem Uygulamaları Nasıl Silinir?

Ad2805490

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ad2805490
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
27
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS Global 2.0.206.0
Telefon Modeli
POCO X7 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba Xiaomi Telefonlarda Ön Yüklü Gelen Kalıcı Silinmeyen Sistem ve Google Uygulamalarını Nasıl Kaldırabilirim Kullanmadığım Sistem ve Google Uygulamaları Telefonda Fazlalık Yapıyor ve Bu Beni Çok Rahatsız Ediyor Diğer Sorum da Bunları Kaldırdıktan Sonra Garanti İptal Olur mu? Cihaz Türkiye Garantili Telefona Olumsuz Bi Etkisi Olur mu? Bozulur mu?Rootsuz Bi Yöntem Varsa Onu Söyleyin Lütfen Telefondan veya Bilgisayardan Hangi Yöntem Varsa Söyleyin

zaho66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
20
rom ile alakalı bir durum global romlarda google arama mesaj ve diğer gereksiz uygulamalar zorunlu oluyor maalesef.Bootloader Kilidi kapalı demişsin.kilidi açarsan sorun halledilebilir.ben geçen sene mi 13 t kullanmıştım rus rom yükledim google uygulamalarından kurtulmuştum.

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
44
Merhaba Xiaomi Telefonlarda Ön Yüklü Gelen Kalıcı Silinmeyen Sistem ve Google Uygulamalarını Nasıl Kaldırabilirim Kullanmadığım Sistem ve Google Uygulamaları Telefonda Fazlalık Yapıyor ve Bu Beni Çok Rahatsız Ediyor Diğer Sorum da Bunları Kaldırdıktan Sonra Garanti İptal Olur mu? Cihaz Türkiye Garantili Telefona Olumsuz Bi Etkisi Olur mu? Bozulur mu?Rootsuz Bi Yöntem Varsa Onu Söyleyin Lütfen Telefondan veya Bilgisayardan Hangi Yöntem Varsa Söyleyin
Google playden hidden setting uygulamasını indir uygulamaları yönete gir oradan kaldırma değilde dondurma yapıyorsun kalıcı googleye ait bir çok uygulamayı dondurabilirsin.
Pc dende yapılıyor ama pc deki gerekli uygulamayı dondurursan cihaz bootloba düşebiliyor o zaman sıfırlaman lazım..
Shizuku uygulaması ilede yapılır ama onunlada swift backup uygulamasını eşleştirip sistem uyg dondurma yapabilirsin.

2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
ADB_AppControl

Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Shizuku + Canta uygulaması. Wifi'deyken Shizuku ile kablosuz hata ayıklamayı geliştirici seçeneklerinden açacaksın ve eşleştirme yapacaksın kod ile. Youtube'da videolar vardır Shizuku ve Canta ile ilgili.

Oyla:

toyoda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
m.taşkın
Cihazım
Redmi note 13 N
Konular
33
Bootloader, kilidi kapalıysa isim değiştirme yöntemiyle sürümler arası geçiş var. İsim değiştrime yöntemi deneye bilirsin ama internette videosu var bakarak yapabilirsin. Eğer ilk defa yaapcaksan videoyu izleyerek yapmam iyi olur yapamam dersen hiç uğraşmayıp öyle kullanabilirsin.

Oyla:

mujdatk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Pro
Konular
2
Rootsuz bir şekilde ADB ile istediğin uygulamayı silebilirsin , fakat sistem uygulamalarından yanlış bir yugulama sildiğin zaman cihaz bootloop a düşebilir. Garanti konusunda bilgim yok.

Oyla:
Üst Alt