Çözüldü Xiaomi Sim Servisleri SMS Ücretlendirmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramazankar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Xiaomi Mi 9 se
Meslek
Computer Manager
Konular
16
Selam Arkadaşlar

Xiaomi Mi 8 se Kullanıyorum. Turktelekom ve Turkcell Yazılım güncelmeden sonra veya Whatsapp Kurulumundan sonra SMS ücreti alıyor 1000 sms paketim olduğu halde yurtdışı sms adı altında ücretlendirme yapıyor. Daha önceden iPhone - Samsung Galaxy S9 Duos - Huawei Mate 10 Pro Duos bu cihazları kullandım çift hatlı olarak böyle bir sorunla karşılaşmadım. Acaba bir ayarı mı? var yoksa ne yapmam gerekiyor..
Ha bu arada operatörlerin Müşteri temsilcilerini aradım. Yapacak bir şeyimiz yok dediler...

Şimdiden teşekkürler.
.
.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
Simkartı çıkartıp takmadığınız sürece alınmaz. 1 defa alınır faturalı iseniz faturaya yansır, Kontörlü ise bakiyeden düşer. Açık kalması mesajlarınızın arama geçmişlerinizin senkronize edilmesi vb. için kullanılır. Kapalı kalması durumunda sadece cihazı yeniden başlattığınızda "sim kartınız etkinleştirilemedi" uyarısı verir ama hiçbir şeyden eksik bırakmaz. Mesajları Arama geçmişini senkronize etmesini istemediğim için benim yetki kapalı giggle~~
Hmm. Anladım çok teşekkürler bilgiler için

Oyla:

SerdaR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SerdaR
Cihazım
Redmi 3 Pro
Konular
6
Merhabalar bu ücreti Whatsapp değil Mi Hesabı yetkilendirmeleri almaktadır. SIM Kartınızı çıkartıp takmadığınız sürece 1 defaya mahsus sim kartınızı onaylanmak, cihazı bul özelliklerini, mesaj ve arama geçmişi senkronizelerini Mi Hesabında saklamak amacıyla otomatik gönderilen sms'lerdir.
Merhabalar hocam.
Benim söyle bir sıkıntım var. Bu özelliği kullanmak istiyorum: telefon yurt dışına sms gönderiyor ancak yurtdışından onay sms gelmiyor. Aynı sorun bazı uygulamalar da da oluyor. Genel sorunum yurt dışından sms gelmiyor telefonuma.
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt