- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 24
Mayıs'ta telefon alacaktımQualcomm server kayıt
Mediatek server kayıt
Çin auth![]()
Mayıs'ta telefon alacaktımQualcomm server kayıt
Mediatek server kayıt
Çin auth![]()
Onlarda silinmeme metodu bulunmamakta. Biz sorunsuz yaparız özel mesaj atabilirsiniz.merhaba hocam daha önce 15 ultra server şekilde uzun zaman kullanmıştım sıfırlama güncelleme yapılıyordu. Bugün yakında yapan biriyle 17 pro max için görüştüm sıfırlama ve güncelleme yapılamaz denildi imei silinmemesi gerekmez mi yoksa server kaydı değil mi hocam bilginiz var mı ?
dolandırıcı olabilir diye düşündüm diğer modellerde silinmiyordu da hocam en kısa zamanda dönüş yaparım hocam 45-50 gün süresi var daha cihazında kolay gelsin görüşmek üzereOnlarda silinmeme metodu bulunmamakta. Biz sorunsuz yaparız özel mesaj atabilirsiniz.
17 serisinde sistem biraz farklı birkaç adım var onları yaparsan imei gitmiyordolandırıcı olabilir diye düşündüm diğer modellerde silinmiyordu da hocam en kısa zamanda dönüş yaparım hocam 45-50 gün süresi var daha cihazında kolay gelsin görüşmek üzere
bilgilendirme için çok teşekkürler hocam süresi bitmeden yapmak istemiyorum da araştırma yapıyorum şuan açıkcası bu forumdan uzun yıllardır hizmet aldığım insanlar var lazım olunca yine burdan biriyle ticaret yapmak istiyorum tekrardan kolay gelsin sizinle iletişime geçerim hocam17 serisinde sistem biraz farklı birkaç adım var onları yaparsan imei gitmiyor
Süresi bitince server kapalı olursa ne yapacaksınbilgilendirme için çok teşekkürler hocam süresi bitmeden yapmak istemiyorum da araştırma yapıyorum şuan açıkcası bu forumdan uzun yıllardır hizmet aldığım insanlar var lazım olunca yine burdan biriyle ticaret yapmak istiyorum tekrardan kolay gelsin sizinle iletişime geçerim hocam