XİAOMİ ŞAKAMI YAPIYORSUNUZ YA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Aosp rom kurup bütün sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Ben Mix2 kullanıyorum. Miui 12 eu beta 2.6.18 sürümü kurulu telefonumda. Telefon resmen ağlıyor. Bu romdan beni kurtar diye. Donanım özelliklerimde 2 yıl daha beni götürücek seviyede olmasına rağmen bu sıkıntıları yaşatıyor Miui arayüzü ile. Aosp bir rom yükleyin ve alışmaya çalışın alıştığınız zaman aosp bir romdan daha iyisinin olmadığını anlarsınız. Ben aosp görüntüsüne alışamadığımdan Miui kullanıyorum. Telefona 50 kere 100 kere rom yükledim artık hiç uğraşmak istemiyorum bu şekilde 2 ileri 1 geri kullanacağım. Xiaomi alırken iyi bir analiz yapmak gerekli. Orta sınıf telefonları bu arayüz yüzünden kasma,donma yaşıyor. Babam daha birkaç gün önce Note 9 Pro aldı ve kasmaları babam hissetmese bile ben telefonu elime aldığım ilk saniyeden itibaren görüyorum. Animasyonları 0.5 yapmama rağmen genede hissediliyor. Miui 11 ve android 10 ile kutudan çıktı. Yeni sürüm geldiğinde durumun çokta farklı olacağını düşünmüyorum. Xiaomi alacaksanız işlemcisinin çok üst seviyede olması lazım aksi takdirde arayüzü kaldırmıyor ve kasmalar başlıyor. Bunun çözüm yoluda çok basit bl kilidini açın ve pixel rom yükleyin.

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Aosp rom kurup bütün sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Ben Mix2 kullanıyorum. Miui 12 eu beta 2.6.18 sürümü kurulu telefonumda. Telefon resmen ağlıyor. Bu romdan beni kurtar diye. Donanım özelliklerimde 2 yıl daha beni götürücek seviyede olmasına rağmen bu sıkıntıları yaşatıyor Miui arayüzü ile. Aosp bir rom yükleyin ve alışmaya çalışın alıştığınız zaman aosp bir romdan daha iyisinin olmadığını anlarsınız. Ben aosp görüntüsüne alışamadığımdan Miui kullanıyorum. Telefona 50 kere 100 kere rom yükledim artık hiç uğraşmak istemiyorum bu şekilde 2 ileri 1 geri kullanacağım. Xiaomi alırken iyi bir analiz yapmak gerekli. Orta sınıf telefonları bu arayüz yüzünden kasma,donma yaşıyor. Babam daha birkaç gün önce Note 9 Pro aldı ve kasmaları babam hissetmese bile ben telefonu elime aldığım ilk saniyeden itibaren görüyorum. Animasyonları 0.5 yapmama rağmen genede hissediliyor. Miui 11 ve android 10 ile kutudan çıktı. Yeni sürüm geldiğinde durumun çokta farklı olacağını düşünmüyorum. Xiaomi alacaksanız işlemcisinin çok üst seviyede olması lazım aksi takdirde arayüzü kaldırmıyor ve kasmalar başlıyor. Bunun çözüm yoluda çok basit bl kilidini açın ve pixel rom yükleyin.
Hocam aynı kafadayız.Sizin dediğinizi kaç defa söyledim.Bende de rn8 cihazı var.Miui 11 de bile kasma ve donmalar oluyor bunu farkedebiliyorsunuz.Ona rağmen miui eu beta yükledim mi room masik ne varsa yükledim cihazda sd665 işlemci arayüzü kaldıramıyor zaten bunu size farkettiriyor.3 uygulama açayım cihaz kasmaya başlıyor zaten.Aosp rom attım evolution x yemin ederim cihaz öyle bir rahatladı ki öyle bir hızlı oldu ki bu cihazdan bu performansı beklemezdim.Sanki elimde amiral gemi seviyesinde bir cihaz hissi yaşattı.Android 10 da var.Kesinlikle batarya sömürmüyor aksine batarya dostu.Bu da şuanlık ekran sürem
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Lütfen konu başlığınızı forum kurallarmıza uygun olacak şekilde yeniden düzenleyiniz.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bende şikayetçiyim. Şayomi nasıl yapar böyle yazıklar olsun.bu forum şayominin Çin'deki ana merkezi dimii. Sizi yazikler olsun.
Sanırım sorunuz için yeterli bir cevap olacaktır hocam :)

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Bende şikayetçiyim. Şayomi nasıl yapar böyle yazıklar olsun.bu forum şayominin Çin'deki ana merkezi dimii. Sizi yazikler olsun.
Umarım hocamız ironi yapmıştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağustos'u bekledik o kadar ama yine ertelenmiş sen şaka mısın xiaomi ya ?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum mıuı12 emin ol görsellik açısından güzel fakat performans ve şarj açısından kötü ki senin cihazının pro versiyonunu kullanıyorum Evo x romundayım rahatladı cihazım root,rom,twrp yükleyebilirsin bilgisiz isen bulaşma derim cihazı brick edebilirsin emin ol bu fiyata x marka cihaz alsan daha beter olacaktı güncelleme alsa dahi o cihaz daha yavaş olacaktı bundan emin ol

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Hocam aynı kafadayız.Sizin dediğinizi kaç defa söyledim.Bende de rn8 cihazı var.Miui 11 de bile kasma ve donmalar oluyor bunu farkedebiliyorsunuz.Ona rağmen miui eu beta yükledim mi room masik ne varsa yükledim cihazda sd665 işlemci arayüzü kaldıramıyor zaten bunu size farkettiriyor.3 uygulama açayım cihaz kasmaya başlıyor zaten.Aosp rom attım evolution x yemin ederim cihaz öyle bir rahatladı ki öyle bir hızlı oldu ki bu cihazdan bu performansı beklemezdim.Sanki elimde amiral gemi seviyesinde bir cihaz hissi yaşattı.Android 10 da var.Kesinlikle batarya sömürmüyor aksine batarya dostu.Bu da şuanlık ekran sürem

Keşke o rom benim cihaz içinde olsaydı. ;( Havoc,Pixel,Blissroms var benim için. Blissroms aralarında en sevdiğim rom oldu. Birçok özelleştirme var. Siz anlattığınız şekilde hissetiyseniz birde beni düşünün 835 ile herhalde marsa ışık hızında gidebilirim. :D Miui 12 stabil verisyonu bekliyorum. Beklediğim gibi çıkmazsa aosp romla 2 sene daha rahatça kullanabilirim telefonumu. Bundan sonra tövbe bir daha Xiaomi alırsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt