Rehber Xiaomi Root Yapma Rehberi [Magisk ile]

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
dediğiniz işlemleri yaptım, hafızayı 0 mb olarak görüyordu, wipe yaptım, hafızanın şifresi çözüldü, magisk.zip flashladım, sistemi yeniden başlat dediğimde telefon Mi ekranında öylece kaldı. Ne yapmam gerek lüften yardım edin.

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
dediğiniz işlemleri yaptım, hafızayı 0 mb olarak görüyordu, wipe yaptım, hafızanın şifresi çözüldü, magisk.zip flashladım, sistemi yeniden başlat dediğimde telefon Mi ekranında öylece kaldı. Ne yapmam gerek lüften yardım edin.
Tekrar twrp ekranina gelip herseyi silin, bilgisayara baglayin yeni bi rom bulup onu yukleyin twrp ile
[doublepost=1519554443,1519554418][/doublepost]
Tekrar twrp ekranina gelip herseyi silin, bilgisayara baglayin yeni bi rom bulup onu yukleyin twrp ile
Benimde kalmıştı oyle çözdüm

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
hocam peki yeni bir rom flashlayınca root gidiyor mu kalıyor mu?

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Hocam dediğinizi yaptım yeni rom yükledim, telefon açıldı, root durumunu kontrol ettim, root yok diyor. Kısır döngüye döndü iş, hiç bir iş anlamadım ben bu işten :)
Gider diye biliyorum ama emin değilim, gitsede atarsiniz hemen 2dklik is
Hocam dediğinizi yaptım yeni rom yükledim, telefon açıldı, tekrar magisk yükledim yine aynı şekilde logo da kaldı. Romu 2. kez tekrar kurdum, magisk yüklemeden açtım bu kez telefonu, root durumunu kontrol ettim, root yok diyor. Kısır döngüye döndü iş, hiç bir iş anlamadım ben bu işten :) Siz nasıl magisk yükledikten sonra telefonu açmayı başardınız çok merak ediyorum şu an. Bende android 8 yüklü şu an. ondan olabilir mi ya bilemiyorum.

aetunga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ALPER
Cihazım
MI6
Konular
2
Konunun güncellenmesi lazım.
Twrp 3.2.1 ve magisk 16 çıktı.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Hocam dediğinizi yaptım yeni rom yükledim, telefon açıldı, root durumunu kontrol ettim, root yok diyor. Kısır döngüye döndü iş, hiç bir iş anlamadım ben bu işten :)

Hocam dediğinizi yaptım yeni rom yükledim, telefon açıldı, tekrar magisk yükledim yine aynı şekilde logo da kaldı. Romu 2. kez tekrar kurdum, magisk yüklemeden açtım bu kez telefonu, root durumunu kontrol ettim, root yok diyor. Kısır döngüye döndü iş, hiç bir iş anlamadım ben bu işten :) Siz nasıl magisk yükledikten sonra telefonu açmayı başardınız çok merak ediyorum şu an. Bende android 8 yüklü şu an. ondan olabilir mi ya bilemiyorum.
Valla ben telefonu epic rom yukleyerek açtım, daha sonra kurtarma modda yeniden baslatinca twrp ekranın danda magisk i yükledim okadar. Magisk 14u yükledim daha sonra güncelleme uyarisi verdi ve guncelledm son sürüm oldu. hangi romu yükledin sen? Custrom rom yukle eger stock rom yukluyorsan oyle dene bide

aetunga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ALPER
Cihazım
MI6
Konular
2
Magisk in sitesinden magisk 16yı indirin

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Valla ben telefonu epic rom yukleyerek açtım, daha sonra kurtarma modda yeniden baslatinca twrp ekranın danda magisk i yükledim okadar. Magisk 14u yükledim daha sonra güncelleme uyarisi verdi ve guncelledm son sürüm oldu. hangi romu yükledin sen? Custrom rom yukle eger stock rom yukluyorsan oyle dene bide
hocam resmi sitedeki global beta romunu yüklemiştim. şimdi miuipro sitesindeki son versiyonu yüklüyorum, birde öyle deneyeceğim. hanginde sıkıntısız oluyor bu root anlamak için deneme yanılma yapmaktan başka şansımız yok sanırım.
[doublepost=1519559798,1519559772][/doublepost]
Magisk in sitesinden magisk 16yı indirin

indirdim hocam birde onu deneyeceğim.

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
hocam resmi sitedeki global beta romunu yüklemiştim. şimdi miuipro sitesindeki son versiyonu yüklüyorum, birde öyle deneyeceğim. hanginde sıkıntısız oluyor bu root anlamak için deneme yanılma yapmaktan başka şansımız yok sanırım.
[doublepost=1519559798,1519559772][/doublepost]
indirdim hocam birde onu deneyeceğim.
Ben oreonun biraz sıkıntıli oldugunu düşündüğümden epic 7.12.14 yükledim oreolarin pil tüketimi fazla geldi bana

Üst Alt