Yardım Xiaomi Resmi Note 9 (Kilit Hk.)

lckdora

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
s e r
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Meslek
İşsiz
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.6.0
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba, Xiaomi Resmi Note 9 / 128 GB global yurt dışı telefonumuz bulunuyor.

IMEI atılmıştı 3-4 aydır kullanıyorum fakat bootloader kilidi açık değildi. Bizde telefon kastiği için format atalım dedik, wipe datadan format çektik fakat IMEI gitti. Şebeke gelmedi. Sonra telefonu aldığımız kişiye götürdük 70 e yaparım dedi. Neyse adam yaptı Fakat bootloader kilidi açık olarak verdi cihazı ve cihazda mi hesabı da yok? Bu nasıl oluyor. Ben mesela poco telefonuma 1 hafta sürmüştü kilit atmam. Ama adam 30 dakkada yaptı? Şimdi bu Note 9 a mi hesabı olustursak o hesabın kilidi otomatik kalkacak mı.? Mantık nedir? Bilen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resmi yazmışım kusura bakmayın. Xiaomi Redmi Note 9

Nurulika

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi Pro
Konular
52
Arkadaşlar merhaba, Xiaomi Resmi Note 9 / 128 GB global yurt dışı telefonumuz bulunuyor.

IMEI atılmıştı 3-4 aydır kullanıyorum fakat bootloader kilidi açık değildi. Bizde telefon kastiği için format atalım dedik, wipe datadan format çektik fakat IMEI gitti. Şebeke gelmedi. Sonra telefonu aldığımız kişiye götürdük 70 e yaparım dedi. Neyse adam yaptı Fakat bootloader kilidi açık olarak verdi cihazı ve cihazda mi hesabı da yok? Bu nasıl oluyor. Ben mesela poco telefonuma 1 hafta sürmüştü kilit atmam. Ama adam 30 dakkada yaptı? Şimdi bu Note 9 a mi hesabı olustursak o hesabın kilidi otomatik kalkacak mı.? Mantık nedir? Bilen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resmi yazmışım kusura bakmayın. Xiaomi Redmi Note 9
chimera diye bir box var ortalama fiyatı 1200 tl civarı o box ile mtk xiaomilerin kilitleri kırılabiliyor oradan bootloaderi açmıştır

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Aynen gerekli cevabı yazmışlar zaten. MTK işlemcili cihazlar tek tık kilit açılıp kapanabiliyor. Snapdragonlarda durum farklı verilen süreyi beklemek gerekiyor.

Oyla:
Üst Alt