Xiaomi RedRice 1 (MTK6589t) ve Miband

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
94
bir süredir (2. el olarak aldım) kullandığım cihazımı InFocus M2 aldığım için satmak istiyorum

M2 boyut olarak 4.2 olup yine hd ekrana sahip. taşıma ve işime daha uygun

redrice konusunda baya yazı ve tecrübelerimi de paylaştım burda
cihaz teknik olarak sorunsuz. kutusu var. içindeki kitapçıkları duruyor. usb kablo ve adaptör olarak piyasadan aldıklarım vardır. cihazı alırken kulaklık olmadığı için...
ekranında mat ve parmak izi bırakmayan koruyucu vardır. dolayısı ile redrice lara ait o canlı renkleri göremeyince şaırmayın. inanmayan koruyucuyu çıkartıp bakabilir.
yanında eğer bulabilirsem aldığım silikon arka kapak koruyucu vereceğim. beyaz diye aklımda. aldım fakat kullanmadım. daha çok masaüstünde duran bir cihaz olup evden haftada 2 gün çıktığım içinde onda da cebimde taşıyordum
temizlik olarak 8,5/10 diye alt limit vereyim.
imei işini kendiniz halledersiniz (MTK cihaz) veya birisinden yardım alırsınız. elimde yedek imei vs olmadığı için maalesef ilgilenemiceğim. rom olarak da şuan içinde 4.2.2 (26 versiyon) rom yüklüdür. multi lang romdur.
cihaz kesinlikle Istanbul içi ELDEN TESLİM şeklinde verilecektir. her 2 tarafa uygun bir ortak noktada buluşup kontrol edildikten sonra alınır. tercih edilen nokta BÇamlıca - Ümraniye santral - Kadıköy/Üsküdar iskele - Mecidiyeköy otb durağı
antutu değeri kullanılan rom ve yazılımlara bağlı olarak 16-17k arasında bir değer almaktadır
1gb ram 4 gb dahili bellek vardır. 32gb a kadar destek sunan sd kart okuyucusu 2 sim li cihazdır 3g dir. sim'ler normal boyutdur.
kullanıma bağlı olarak batarya 1,5 gün kadar gitmekde. yani bataryası hala sorunsuz

istedğim fiyat da 250 Türk Lirası dır.

eklemeyi unutmuşum.....

elimde 1 adet de miBand bulunmaktadır. jilatini üstünde olup her türlü orjinallik testi yapabilirsiniz.
onun için de istediğim fiyat 50 Türk Lirası dır.

2 sini alan veya almayan için özel bir indirim bulunmamaktadır.

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
İyi satışlar hocam, yazma dilin biraz sitemkarlık hissi uyandıyor insana ya da ben hastayım o yüzden öyle anladım. :)

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
94
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayıp ettin ama şimdi

benim sitemim xiaomi firmasına

rakip firmalar yıl içerisinde birbirinden güzel vede hardware olarak değişik ürünler çıkartıyor. bir ürün diğeri ile hem yapısal hemde fiyat olarak alakasız oluyor vede kar paylarını da düşürürken bunlar sürekli daha nasıl kötü ürün çıkartırda daha iyisinin fiyatından satarız derdinde

en basiti redmi 2 ile mi4i

infocus m2 ile teknik olarak ilerleyince 5.5 civarında fhd başka bir tlf daha almayı düşünüyorum dolayısı ile de ihtiyacı olan kullansın. çekiç ile vurup kırmadıktan sonra ürünleri hardware olarak bozulmuyor adamların

selamlar

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
94
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhabalar

telefon forum dışı satıldı... 1 adet kapalı kutu miband mevcuttur...

pparduss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
21
miband satılmadıysa eğer almak isterim

Üst Alt