- Adım
- Turan
- Cihazım
- Xiaomi mi3s
- Konular
- 3
Sorunumu şöyle anlatayım geliştirici seçenekler e giriyorum mi kilit açmaya giriyorum hesap ve cihaz ekleye tıklıyorum hesap ve cihaz eklenmeye hazırlanıyor diyor ve ardından bir veya iki dakika bekleyin tekrar deneyin diyor ve mi kiliti açamıyorum sitesine girdim mi de buraya atıyor
sonuç olarak resmi sitesine kilidi mi açma isteği de gönderemedim neden bootloader ı açmak istiyorum derseniz telefonun mac adresi gitmiş onu düzeltmek için ama daha bootloader ı açamadım ne yapmam gerekiyor bir yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum
Normalde Bu Siteye Atması gerekiyo ama atmıyor
Direk bootloader ı indirip yaptığımda da %99 da kalıyor ve bu çıkıyo önüme
kısacası bir sonuca varamadım wifi mac adresi nasıl gitmiş bir bilgim yok ama ben bu telefonu 2. el aldım sadece wifi sorunu var diye kendim düzeltirim dedim fakat işler biraz sarp a sardı bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
sonuç olarak resmi sitesine kilidi mi açma isteği de gönderemedim neden bootloader ı açmak istiyorum derseniz telefonun mac adresi gitmiş onu düzeltmek için ama daha bootloader ı açamadım ne yapmam gerekiyor bir yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normalde Bu Siteye Atması gerekiyo ama atmıyor
Direk bootloader ı indirip yaptığımda da %99 da kalıyor ve bu çıkıyo önüme
kısacası bir sonuca varamadım wifi mac adresi nasıl gitmiş bir bilgim yok ama ben bu telefonu 2. el aldım sadece wifi sorunu var diye kendim düzeltirim dedim fakat işler biraz sarp a sardı bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum
Son düzenleme: