Çözüldü xiaomi redmi nv data is corupted hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xiaomi_fire

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Redmi 12
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
sonradan yükleme HyperOS 2.0.6.0
Telefon Modeli
Redmi 12 Fire/heat NFC
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese iyi forumlar Redmi 1 2 fire cihazıma rom attıktan sonra nv data hatası aldığımda çözümü baseband'ı uçurmakta buldum başka cihazdan alınan boş bir nv data attım baseband nvdata S/N hepsi unkown/null gözüküyor ve önceden aldığım orjinal yedeği attığımdada nv data is corrupted hatası veriyor
NOT:
-BOOTLOADER locked
Cihaz açılıyor ama sim kart algılamiyor şebeke yok
-hata yazılımsaldır donanımsal çözümlerle gelmeyin lütfen.

Çözüm
Çözümü buldum demişsiniz ama yanlış bulmuşsunuz. Cihaza yeniden IMEI yazılması gerekli fakat forum kurallarımız gereği yasa dışı bir işlem olması nedeniyle anlatımının yapılması yasak. Ayrıca bootloader kilidiniz de kapalı. Ücretsiz çözüm bulmanız pek mümkün görünmüyor maalesef...

EDIT : Geçmiş konularınıza bakınca fark ettim bu aynı sorun için açtığınız 3. konu. Cezai bir müeyyideyle karşılaşmamak için lütfen tek konu üzerinden devam ediniz.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Çözümü buldum demişsiniz ama yanlış bulmuşsunuz. Cihaza yeniden IMEI yazılması gerekli fakat forum kurallarımız gereği yasa dışı bir işlem olması nedeniyle anlatımının yapılması yasak. Ayrıca bootloader kilidiniz de kapalı. Ücretsiz çözüm bulmanız pek mümkün görünmüyor maalesef...

EDIT : Geçmiş konularınıza bakınca fark ettim bu aynı sorun için açtığınız 3. konu. Cezai bir müeyyideyle karşılaşmamak için lütfen tek konu üzerinden devam ediniz.

Oyla: Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt