Çözüldü xiaomi redmi note8 pro garanti.

hu5154

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
2
2550 tl' ye redmi note 8 pro 64 gb aldım. fakat kutusundan herhangi bir garanti belgesi çıkmadı. diğer belgeleri falan var kutusunun içinde. imei sorgulattığımda marka ve model bilgileri doğru ve ithalat yolu ile kayıt edilmiştir yazıyor imei numarası kayıtlı, telefonun üzerindeki imei ile kutusundaki imei doğru ve aynı. fakat kutudan herhangi bir garanti belgesi falan çıkmadı. şimdi bu telefonun garantisi var mı? varsa hangi garanti servisidir?... garantisi yoksa aldığım yere geri mi vereyim. şöyle düşünüyorum garantisi yok 2550 tl para verdim... telefon orjinal, kayıtlı ve türkçe dil desteği falan mevcut. sadece kutusundan garanti belgesi falan çıkmadı... garantisi yoksa 2550 tl normal midir? yoksa pahalı mı??? aldığım yer garanti konusunda birşey demedi ben kutuyu evde açtığımda içinden garanti belgesi çıkmadı, sonradan farkettim kutuda garanti belgesinin olmadığını...

Blues_3000

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Forever
Cihazım
Redmi
Konular
12
Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun güle güle kullanın.İlk başta şunu söylemek istiyorum aldığınız yerde size faturasını vermişlerdir o nedenle kutunun üzerinde yazar Xiaomi Türkiye garantili yâda KVK garantili yazar buna dikkat ettiniz mi?

hu5154

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun güle güle kullanın.İlk başta şunu söylemek istiyorum aldığınız yerde size faturasını vermişlerdir o nedenle kutunun üzerinde yazar Xiaomi Türkiye garantili yâda KVK garantili yazar buna dikkat ettiniz mi?
cevabınız için teşekkürler, kutunun üzerinde garanti ile ilgili herhangi birşey yazmıyor... faturası var... telefon ve kutusu orjinal tüm özellikleri ve bilgileri doğru sadece garanti ile ilgili birşey yazmıyor... kutu üzerinde sadece imei numaraları, marka, model hafıza ve renk bilgileri yazıyor... sonradan yapıştırılmış bir garanti etiketi falan yok...

Blues_3000

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Forever
Cihazım
Redmi
Konular
12
Peki kutunun fotoğrafını çekip atarmısınız

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
2550 tl' ye redmi note 8 pro 64 gb aldım. fakat kutusundan herhangi bir garanti belgesi çıkmadı. diğer belgeleri falan var kutusunun içinde. imei sorgulattığımda marka ve model bilgileri doğru ve ithalat yolu ile kayıt edilmiştir yazıyor imei numarası kayıtlı, telefonun üzerindeki imei ile kutusundaki imei doğru ve aynı. fakat kutudan herhangi bir garanti belgesi falan çıkmadı. şimdi bu telefonun garantisi var mı? varsa hangi garanti servisidir?... garantisi yoksa aldığım yere geri mi vereyim. şöyle düşünüyorum garantisi yok 2550 tl para verdim... telefon orjinal, kayıtlı ve türkçe dil desteği falan mevcut. sadece kutusundan garanti belgesi falan çıkmadı... garantisi yoksa 2550 tl normal midir? yoksa pahalı mı??? aldığım yer garanti konusunda birşey demedi ben kutuyu evde açtığımda içinden garanti belgesi çıkmadı, sonradan farkettim kutuda garanti belgesinin olmadığını...
Hocam 2500 TL çok değil mi sanki daha ucuza da. Vardı gibi

Blues_3000

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Forever
Cihazım
Redmi
Konular
12
Ayrıca fiyat pahalı çünkü o fiyata 128 GB alırsınız

hu5154

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
2
Peki kutunun fotoğrafını çekip atarmısınız
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kutusu bu şekilde yan tarafında sadece imei numaraları falan yazıyor garanti ile ilgili bir etiket falan yok...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 2500 TL çok değil mi sanki daha ucuza da. Vardı gibi
bu civarlardaydı 2300-2600' tl arası... benim için önemli olan şuan garanti sorunu... çünkü garanti ile ilgili bir belge çıkmadı kutudan yada oradaki çalışan kişi telefonun kurulumunu falan yaptıktan sonra tekrar kutuya koymayı unuttu bilemiyorum...

Blues_3000

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Forever
Cihazım
Redmi
Konular
12
Muhtemelen sizinki 2 Yıl Mi Türkiye Ve Genpa Garantili olabilir aldığınız yerle irtibata geçebilirsiniz size faturasını verdiler mi bu arada

hu5154

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
2
Ayrıca fiyat pahalı çünkü o fiyata 128 GB alırsınız
Muhtemelen sizinki 2 Yıl Mi Türkiye Ve Genpa Garantili olabilir aldığınız yerle irtibata geçebilirsiniz size faturasını verdiler mi bu arada
evet faturası verildi kutunun içerisinde duruyor... sadece garanti belgeleri yok ve kutunun üzerinde de garanti ile ilgili herhangi bir etiket yok... fiyatı 2550 tl idi... o yüzden garantisiz olacağını düşünmedim hiç... kutuyu da zaten akşam eve gelince açtım... çalışıyordum o anda... kutudaki imei numaraları ile telefondakiler birbirini tutuyor, sorgulama yaptığım zamanda zaten kayıtlı olarak gözüküyor... tek sorunum şuan garanti belgelerinin kutuda olmayışı...

Blues_3000

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Forever
Cihazım
Redmi
Konular
12
Faturası varsa problem olmaz rahat olun yani

Üst Alt