Yardım Xiaomi Redmi Note7 Magisk kurulum sonrası Fastboot modundan çıkmıyor

moonlight8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
elif
Cihazım
Redmi note7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi note7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Cihaz yurt dışı IMEI atılmış ve rootlu. Rootlu olduğu için bankacılık uygulamaları vs. yüklenmiyor. Roota izin vermeyen uygulamaları yüklemek için magisk yükledim. Telefonda Magisk Manager daha önceden yüklüydü sonradan silinmiş. Magisk indirdikten sonra telefonu yeniden başlattım karşıma Fastboot ekranı çıktı. Ekranda kaldı gitmiyor. Ses açma ve güç düğmesine basınca Redmi yazısı çıkıyor sonra yeniden Fastboot ekranına atıyor. Sonra TWRP moduna geçtim oradan PC'ye bağladım dahili hafızadan Magisk Manager'i sildim verilerimi falan PC'ye yedekledim. Sonra TWRP modundayken yeniden başlat seçeneğine bastım ama tekrar Fastboot lanet ekranına atıyor. Yani bir türlü bu moddan çıkılmıyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz kafayı yiyeceğim. Telefoncuya götürmeden halledebilir miyim?

moonlight8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
elif
Cihazım
Redmi note7
Konular
1
Bilgisayarda telefonun driveri kurulu mu? adb'de aynı şekilde cmd yazın sonra fastboot devices yazın eğer orda birşey yoksa bilgisayar telefonu görmüyordur. bilgisayara telefonunuzun driverini yükleyip deneyin olmassa belki bootloader kaynaklı birşey olabilir belki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhaba. Pc de driveri yükledim fakat telefon fastboot modunda iken pc algılamıyor. Güç düğmesi+ses açma tuşuna bastıktan sonra twrp moduna geçtim pc telefonu o şekilde algılayabiliyor. Bootloader kilidi de açık. Ne yapmam lazım şuan

Oyla:

moonlight8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
elif
Cihazım
Redmi note7
Konular
1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhaba. Pc de driveri yükledim fakat telefon fastboot modunda iken pc algılamıyor. Güç düğmesi+ses açma tuşuna bastıktan sonra twrp moduna geçtim pc telefonu o şekilde algılayabiliyor. Bootloader kilidi de açık. Ne yapmam lazım şuan
Rom atmaktan da biraz korktum telefon brick olur diye endişeliyim

Oyla:
Üst Alt