Hocam bu vendor ve product işaretlenmiyor. İnstall yaptığımda zaten hatada bu ikisinin ismi çıkıyor.wipe data çeksem düzelir miHocam TWRP'ye girdiğiniz zaman; Mount (Backup'ın altında, Advanced'ın üstünde) seçeneği var, oraya girdiğiniz zaman ise "Cache, System, Vendor, Data, Firmware, Persist, USB-OTG" adlı seçenekler mevcut.
Buradan "Mount system partition read-only" seçeneğinden işareti kaldırıp, diğer seçeneklerin hepsine verin sadece USB-OTG seçeneğini işaretleyemeyeceksiniz.
Twrp bozulmuş çek çare mi flash ile rom atmak aynı cihazı kullanıyorum mi flash ile rom atınca imei uçmaz tabi önceden yanlış bi işlem yapmadıysan mi flash ile rom atarken dikkat et bl kilidini kilitlemeHocam bu vendor ve product işaretlenmiyor. İnstall yaptığımda zaten hatada bu ikisinin ismi çıkıyor.wipe data çeksem düzelir mi
Rom atarken bl kitlenme durumu naparsam olur ona göre dikkatli davranayim hocamTwrp bozulmuş çek çare mi flash ile rom atmak aynı cihazı kullanıyorum mi flash ile rom atınca imei uçmaz tabi önceden yanlış bi işlem yapmadıysan mi flash ile rom atarken dikkat et bl kilidini kilitleme
Tamamdır yapıp size haber vereceğim hocam.aşağıda 3 kutucuk var clean all seçeneğinin seçilmesi lazım eyer ilk defa rom atacaksanız YouTubeden video izleyip yapmanızı öneririmResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bu orange diye bı recovery varmış onu kursam olur mu bide linki varsa atabilirmisinaşağıda 3 kutucuk var clean all seçeneğinin seçilmesi lazım eyer ilk defa rom atacaksanız YouTubeden video izleyip yapmanızı öneririmResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam orange Fox recovery yükleyip güncellemeyi yaptım ve cihaz açıldı yalnız root gitti büyük ihtimalle IMEI hala duruyo rootun gitmesi benim için sıkıntı yaratirmiaşağıda 3 kutucuk var clean all seçeneğinin seçilmesi lazım eyer ilk defa rom atacaksanız YouTubeden video izleyip yapmanızı öneririmResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yaratmazHocam orange Fox recovery yükleyip güncellemeyi yaptım ve cihaz açıldı yalnız root gitti büyük ihtimalle IMEI hala duruyo rootun gitmesi benim için sıkıntı yaratirmi